Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Häromdagen läste jag en jätterolig artikel hos Brittiska The Telegraph. Den handlade om de absolut löjligaste klagomålen som har gjorts av turister. Klagomålen lämnades efter resan till deras reseagentur och listan har satts ihop av Justflight, kryssningssajten Bonvoyage och Thomas Cook. Så jag tänkte att jag bara måste dela listan med er. Mina favoriter 5, 11, 13 och 20.

 

#1 “Det fanns för många feta personer på stranden. Det var äckligt”.

#2 En man klagade på att han inte kunde prestera sexuellt efter att städerskan kommit in i hans rum under akten, och “fnissat åt hans storlek”.

#3 En man skickade ett klagomål till Disneyworld där han hävdade att “det var för turistigt”.

#4 “Djuren i djurparken såg ledsna ut och fick våra barn att börja gråta. Kan ni få dem att le?”

 

 

#5 “Det fanns ingen skylt som sa att man inte skulle gå på en luftballong om man var rädd för höga höjder”.

#6 “Kvinnan från trakten var så vacker, att det fick mig att känna dåligt självförtroende.

#7 “Jag spenderade en hel vecka på safari, och jag såg inga roliga djur. Där fanns bara en massa antiloper.

#8 “Ni sa att staden var bredvid en vulkan, men vi åkte dit och där fanns ingen lava. Jag är säker på att det bara var ett berg.

#9 “Skyltarna var inte på engelska. Jag förstår inte hur någon hittar”.

 

 

#10 En man som gjorde en kryssning sommartid runt Alaska, klagade på att vädret inte var så varmt som han hade förväntat sig.

#11 En kvinna som reste med kryssningsfartyget “Celebrity Cruises”, bad om att få pengarna tillbaka, för hon såg inga kändisar ombord och anklagade företaget för falsk marknadsföring.

#12 En kvinna på en Medelhavskryssning klagade på att ljudet från havet var så högt att man borde ljudisolera mot ljuden från havet.

#13 En turist som bodde på en lodge i Afrika med utsikt över vattenhålet, klagade över att en upphetsad elefant förstörde hans smekmånad och fick honom att känna sig otillräcklig.

#14 En kvinna hotade med att tillkalla polisen efter att ha hävdat att hon blivit inlåst av personalen. Hon hade tolkat “stör inte skylten” på dörren som en varning att inte lämna rummet.

 

 

#15 “Min fästman och jag bokade ett rum med två enkelsängar, men vi blev placerade i ett rum med dubbelsäng. Vi håller nu er ansvariga för att jag är gravid. Detta hade inte hänt om vi hade blivit placerade i rummet som vi bokade”.

#16 En gäst på ett hotell i Australien klagade på att hans soppa var för tjock och för varm. Vid tillfället slukade han soppan oavbrutet.

#17 “Toppless solande på stranden borde förbjudas. Min semester blev förstörd för att min man spenderade hela dagarna med att titta på andra kvinnor.

#18 “Ingen berättade för oss att det skulle finnas fisk i havet. Barnen blev uppskrämda”.

#19 “Stranden var alldeles för sandig”.

 

 

#20 “Det tog oss nio timmar att flyga från Jamaica till England. Det tog bara tre timmar för Amerikanarna att komma hem”.

#21 “Vi upptäckte att sanden inte var som sanden i broschyren. I er broschyr var sanden gul, men den var vit”.

#22 “Broschyren började med “Inga frisörer på hotellet”. Vi är studerande frisörer, är det okej om vi bor här?”

#23 “Det finns för många Spanjorer här. Receptionisten pratar spanska. Maten är spansk. För många utlänningar.

#24 “Vi jämförde storleken på vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och vår var mycket mindre”.

#25 “Jag tycker att det borde stå i broschyren att det inte säljs riktiga kex med vaniljkräm och ingefäranötter i affärerna”.

#26 “På min semester till Goa i Indien, blev jag förfärad över att nästan alla restaurangerna serverade curry. Jag gillar inte kryddad mat alls”.

#27 “Vi bokade en utflykt till en vattenpark, men ingen berättade för oss att vi behövde ta med oss badkläder och handdukar”.

#28 “Det är ren lathet att de lokala butikerna stänger på eftermiddagarna. Jag behövde ofta handla under siestan. Det borde förbjudas”.

#29 “Vi köpte Ray-Ban solglasögon för fem euros från en gatusäljare och upptäckte att de var falska”.

 

 

Translation: 
Here are some of the most ridiculous but genuine complaints made by holidaymakers to their travel agent.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. Så himla roligt att läsa såna här dumma klagomål :)

    1. Eller hur. Bra fredagsunderhållning :)

  2. Ja, ibland kan man fundera över varför vissa personer lämnar sin bakgård över huvudtaget…;)

    1. Visst är det så? Känns lite galet att åka hemifrån och tro att det ska se likadant ut hemma hos grannen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *