201512 Instaweek 1

 

Det har ju varit en intensiv höst för mig. Det har varit mycket resande och mycket firande. December är konstigt nog månaden när jag får vila lite och återhämta mig. Men lite inbokat är där så klart. Idag är det julbord med jobbet i Åhus och imorgon ska vi umgås med underbara vänner och spela lite julspel.

Det händer mycket inom bloggvärlden när det gäller resor. Jag har det senaste året haft turen att få träffa många av mina kollegor och lära känna flera av dem på närmare håll. Bland annat under resorna till Västsahara, Tjeckien och Danmark. Och jag ser fram emot att lära känna ännu fler kommande år. Idag vill jag tipsa om några som det händer lite kring just nu.

Katarina Wohlfart
Katarina har bloggen med samma namn och vi lärde träffades första gången på ett Travel Massive Event. Sedan hade vi turen att hamna på samma resa i Tjeckien. Här är intervjun hon var med i nyligen för Travel Massive.

Annika på Resfredag
Vi lärde känna varandra på senaste bloggresan till Danmark. Hon har nu tillsammans med Kollegan Lisa från bloggen Livet från den ljusa sidan startat en Resepodd, Att Resa Podden.

Sofia, Fantasiresor
Sofia driver bloggen Fantasiresor. Hennes blogg har blivit utsedd till Månadens blogg i December av Better Bloggers.

Lola på Geotravelers Niche
Lola är en fantastisk fotograf och står bakom mycket av det positiva som händer för oss resebloggare. Nyligen vann hon ytterligare ett pris för sina vackra bilder på Shutterloveonline.

Daniel på Dryden Travelers Edition
Har jag inte hunnit träffa än. Men hans blogg är en av de mest välskrivna bloggarna man kan hitta, alla kategorier. En av hans fantastiska bilder blev nyligen repostad av Visitsweden på Instagram.

Göran, min andra hälft och andra halvan av bloggen
Blev intervjuad för Hjärta Kid Näringsliv om sitt företag och expansionen mot den Brittiska marknaden.

Vinn resa till Ishotellet
Jag vill också tipsa er om en tävling där man kan vinna en resa till Ishotellet. Tävlingen anordnas av Conrad går ut på att ta festliga foton eller videoklipp på sin julbelysning, oavsett om den sitter ute i trädgården, inomhus eller någon annanstans. Man ska sedan ladda upp sin bild eller video på sociala media med hashtaggen #ConradForChristmas. Förstapris är en tre dagar lång resa till världens första ishotell i lappländska Jukkasjärvi.

Ha en riktigt fin helg.
Daniela

 

201512 Instaweek 2

 

Translation;
A lot of Travelbloggers are featured right in different media. Hera are some of them.

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

 1. Profilbild

  Vilken fin inledning på helgen med en stor dos länkkärlek. Tack Daniela! <3

  1. Daniela

   Any time :)

 2. Profilbild

  Awww, tack så mycket Daniela! Jag tycker detsamma om dig också.

  1. Daniela

   Tack Lola :)

 3. Profilbild

  Många härliga bloggar! Så kul att ha hittat er i cybern och IRL.
  Är själv peppad inför det nya året på att fortsätta med min nya allmänna reseblogg. :)

  1. Daniela

   Det samma Anna. Och nu när du finns på två ställen, är ju
   oddsen större att vi stöter ihop igen :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *