Tiden går fort när man har roligt heter det, och det kan väl stämma. Det har varit “Kristianstadsdagarna”, Sommar i City, här i vår lilla stad och många av caféerna och restaurangerna har myllrat av folk och livemusik. Så jag har tillsammans med vänner njutit av kvällarna både på uteställen i city och grillat på en liten koloni. Och ödet ville sig också att jag skulle träffa en gammal god vän från gymnasiet som jag inte träffat på länge. Nyfunnen vänskap kanske…

Escape 360 har det också gjorts lite inlägg. Precis som här har jag pratat lite om Olof Viktors och Apotekarns. Men veckan där har varit lite lugnare.

Veckan som kommer, kommer jag befinna mig i Svalöv av alla ställen. Jag ska minsann bo på Internat, spännande. Jag ska försöka lära mig mer om fotografi som konst och förhoppningsvis få utveckla mitt fotograferande lite till. Jag hoppas på att hinna med lite inlägg både från veckan där och som vanligt om annat kul som händer i vår värld.


Foto: Discovering The Planet på Instagram
 

0
20
fb-share-icon20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *