Jo, vi har lite semester. På Maldiverna. Så inläggen på bloggen hålls på en miniminivå. Vilket i och för sig inte innebär att vi inte jobbar. På kvällarna skrivs det artiklar så fort fingrarna orkar knappa på det lilla tangentbordet. Jo, vi vilar också, massor. Men det händer ändå tillräckligt för att en annan ska ha alldeles för många påbörjade artiklar. 

 

Man kan undra vad vi fyller våra dagar med? Jag kan ju redan nu säga att jag inte kommer hinna läsa ut de där fem böckerna jag hade med mig. Vi har haft strandliv, läst lite, lyssnat på poddar, snorklat, vadat bland små “black tip reef sharks” [svartfenad revhaj är en hajart som tillhör familjen gråhajar] och stingrockor. Vi har hängt med chefskocken som gav oss en privat rundvandring i öns köksträdgård en hel förmiddag… som ledde till att vi blev förflyttade till bästa utsiktsplatsen i restaurangen :). Och ikväll tillreder  chefskocken för det indiska köket en kycklingcurry till oss. Den indiska buffén är annars alltid vegetarisk. Vi har gjort en båttur där vi snorklat med djävulsrockor, sköldpaddor och valhaj.

 

Vi har ätit lunch och middag… sällan frukost… vi sitter och skriver och jobbar alldeles för länge på kvällarna och orkar sedan inte upp :). Vi tar långa underbara promenader. EN drink blev det i poolbaren. Well, säger som mina systerdöttrar, “inte i vår smak”. Väldigt vattniga. Vi har haft många diskussioner med vår städhjälp Kadir. Han är från Indien och han har fyllt på vårt förråd med kunskap om landet han längtar efter varje dag. Och, vi har haft ovanligt många diskussioner om miljön här och i världen.

 

Vi har haft diskussioner om hur dyrt det kan vara att åka hit, men mer om att det faktiskt inte behöver vara det [inlägg kommer]. Nyfikna tankar som har lett till ännu fler artiklar. Och ja, sällan har vi googlat så mycket. Blir väl så när man har tid med sina tankar. Och ja, jag har börjat fjälla lite… nej… jag använder bara solskydd i ansiktet. Varför? För att jag är lat… och alltid fjällar oavsett användning av solkräm eller ej…

 

Så, för er som inte orkar Instagram, eller stories, eller Facebook. Här kommer våra dagar som de sett ut i vårt Instagramflöde. Direkt ur mobilen. Om du vill se mer, gå till vår profil på Instagram och välj samlingen Maldiverna.

 

Ha en fin helg. 

 

Maldiverna, Instagram

Maldiverna, Instagram

Maldiverna

 

Translation
Since we are on vacation we are trying to have som vacation days. For you that don´t enjoy social media, here are a poo pourri of the picures we have posted on Instagram. Enjoy and thanks for hanging with us. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. Så fantastiskt vackert. Ser ut som en lätt plats att njuta på <3

    1. Är verkligen en liten paradisö där man kan ta dagen som den kommer. Och vi har verkligen njutit :).

  2. Det verkar vara fantastiskt fint där!

    1. Så fint att vi känner att vi faktiskt skulle kunna tänka oss att åka hit igen. Händer inte ofta. Plus är, att man kan vila upp sig utan stress. Även om det finns mycket att se och göra på den ön och runtomkring ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *