Det har varit en händelserik månad, trots att kroppen inte riktigt velat som jag vill. Det är kanske också därför som jag uppskattar och tar vara på varje liten händelse i mitt liv. Denna månaden har gett mig en hel helg med underbaraste systerdottern Iris [och första chockerande blöjbytet], invingning på Handelsbaren i Åhus, en tredjeplats för rapsbilden i en liten miljötävling [mannen slog mig tyvärr och knep andra platsen], en titt på drömhuset vid havet och stor tomt [som så klart är för någon annans plånbok] och en go Afterwork på La Cucina i lilla Kristianstad.

Med sommaren och midsommar i antågande, kommer mitt fokus de närmaste veckorna vara på semester i Sverige och Skandinavien. Självklart kommer det bli lite andra inlägg med, men jag är redo att upptäcka Sverige.

Ha en underbar helg…

Foto: © Discovering The Planet on Instagram
  

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *