Augusti är normalt lite av en höstmånad, men jag tycker att det har varit en fin sommarmånad. Den höll på att bli lite intensivare än jag hade tänkt mig, så jag tackade faktiskt till och med nej till en resa jag hade sett sååå fram emot. Den till Schweiz. Men ibland måste man våga ändra sina planer och våga säga nej.  

 

1# Bästa Låten Just nu

Är en låt som inte hamnar på Happy Roadtriplistan, men på listan för Softa dagar.

 

2# Bästa TV-serien just nu

Har faktiskt inte börjat på någon ny serie denna månaden. Tittar fortfarande på Killjoys, Shadowhunters och har dessutom börjat titta på Dark Matter från början.

 

3# Månadens Roadtrip / Resa

Augusti blev en lugnare månad än vad jag trodde den skulle bli. Från början var där inplanerat två resor och en workshop. Jag valde bort en av resorna och livet blev helt plötsligt mycket lättare. Workshopen i Örebro var en riktig höjdare, men det var också resan till Flandern i Belgien.

 

4# Augusti månads mest Inspirerande Bloggare & mitt favoritinlägg hos en annan bloggare

I början på vecka publicerade jag ett inlägg med flera av resebloggarnas egna favoritinlägg från denna sommaren.  Där finns många fantastiska inlägg och massor för din höstläsning.

 

5# Mest gillade bilden på Instagram

Denna månads mest gillade bild är från mina hemmatrakter här i Kristianstad. Det är en bild från Österslöv en sen kväll i Augusti. Bilden här är direkt från Instagram och helt oredigerad.

 

6# Månaden favoritinlägg på Discovering The Planet

Mitt egna favoritinlägg måste vara Misfat Al Abriyeen i Oman, berömda Omanska poeter och om att vara på rätt plats. Kanske för att upplevelsen var så unik och speciell. Det mest lästa inlägget denna månaden enligt Google Analytics var Weekend i Warszawa, Reseguide & 25 saker att se och göra där.

 

7# Månadens bästa händelse

Jag har flera favorithändelser denna månaden och nästan alla är faktisk på hemmaplan. En var ett firande av en av mina finaste vänner som slutade riktigt tjejigt med festklänningsprovande, en annan var en roadtrip i mina hemmatrakter med en annan fin vän, och så var det roligaste grillningen hos andra fina vänner dit vi tog med våra fina systerdöttrar. Och så söta Brygge i Belgien, som visade sig vara en fantastisk fin stad. Och så får vi inte glömma den fina helgen och workshopen i Örebro med några andra resebloggare.

 

8# Detta har du kunna läsa om på bloggen denna månaden

Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi, den vackraste moské jag besökt
TÄVLING | Vinn finaste kameraväskan från Kelly Moore
Sandstorm, regnoväder och en roadtrip till Oman
On Instgram | Juli 2017
Misfat Al Abriyeen i Oman, berömda Omanska poeter och om att vara på rätt plats
FIKASTUND | Ingebo Hagar i Vimmerby, Småland
Weekend i Warszawa, Reseguide & 25 saker att se och göra där
Warszawa på en minut och trettiofyra sekunder
Masdar City i Abu Dhabi, grön drömstad eller grön spökstad
Lite tankar så här på en söndag, men mest om att blogga och sånt
Reseguide till Cinque Terre i Italien
Den ombyggda gamla banken, Clarion Hotel Borgen i Örebro
Cykla på Formel 1-banan Yas Marina Curcuit i Abu Dhabi
Örebro, workation, gatukonst och historia
Resebloggarnas egna favoritinlägg denna sommar
De Koninick, det gamla ölbryggeriet i Antwerpen

 

 


Följ gärna Discovering The Planet på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om senaste inläggen. Vi finns också på Facebook, Instagram och Youtube.

 

 

Translation:
August has been a great month where I both hade the time to see my favourite people in my life, family and friends, but also do some travelling. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *