Under mina resa till Förenade Arabemiraten och Abu Dhabi har jag haft möjligheten att prova en fotoväska från Kelly Moore. Jag trivs inte jättemycket med ryggsäcksvarianterna, och de flesta handväskor har bara varit fel. Jag har tidigare haft en som jag verkligen gillat och slitet i många år, men så en dag säger bästa väninnan, nu kan du faktiskt inte ha de den där mer.

 

Så jag tvingas åter in i det där letande. Att hitta en snygg handväska, som dessutom kan användas som en kameraväska var inte lätt. Hittade några, med de flesta var ärligt talat bara sämre tygväskor. Men så landade jag på Norska Fotobag. Här hittade jag fler jag gillade än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på. Det bästa av allt, det är handväskor som är kameraväskor på riktigt. Bland favoriterna hittade jag Libby från Kelly Moore. En väska som inte bara är snygg, den är dessutom rymlig och kan användas inte bara som kameraväskan, men också som skötväska eller vid andra tillfällen när man behöver lite rymligare väska. Facken inuti väskan fäster med kardborrband och kan fästas om efter behov. Och nu kan just den väskan som jag haft med mig och tagit bilder på, och hunnit bli väldigt förtjusta i, bli din. Den är värd 2 250 kronor.

 

SÅ HÄR TÄVLAR DU Tävlingen är avslutad

I en kommentar till detta inlägg vill jag att du svarar på följande frågor:
1. Vilken är din favoritväska i Kelly Moores sortiment hos Fotobag.no?
2. Hur många länder har Discovering The Planet besökt?
3. Följ Fotobag.no på Instagram

 

Tävlingen avslutas midnatt fredagen den 11 Augusti 2017 och Vinnaren kommer presenteras här. Vinsten skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare.

 

Ha en fin helg och lycka till!


 

Vinnaren av den fina Kelly Mooreväskan från Fotobag.no är: Margareta Jönsson / Grattis

 

 

Translation:
Here is your chance to win a gogeus camerabag from Kelly Moore and Fotobag.no. 

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson
I samarbete med: Fotobag.no

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

7 Comments

 1. Helena i Uppsala says:

  1. Trenton för min sjukgymnast säger att jag måste ha ryggsäck
  2. 58 länder inklusive självständiga stater

 2. Lena says:

  1. Libby är faktiskt min favorit.
  2. Du har besökt 58 länder.

 3. 1. Åh, jag har svårt att välja mellan Pilot och Jude. Skulle jag vara tvungen att välja skulle det nog ändå bli Pilot.
  2. Du har besökt 58 länder.

 4. 1: Ponder är min favorit.
  2: 58 länder.

 5. Åh, jag drömmer ju om en Kelly Moore väska.

  1. Kate är den jag mest av allt vill ha när det kommer till en kameraväska i handväskestuk, men även Pilot ligger högt upp på önskelistan.

  2. 58 länder.

 6. Åh vilken snygg väska! Den skulle jag vilja vinna!

  1. Min favorit är Westminster Hobo, men alla är ju så läckra!

  2. Du har besökt 58 länder

 7. Paola says:

  1) Eftersom jag älskar alla gula färger, säger jag Kelly Boy. Libby är det dock min fotografigalna dotter som skulle få. Hon älskar bl.a. matfotografering, och utbildar sig till kock. Hon fyller 18 snart, och Libby skulle bli den ultimata födelsedagspresenten! Att väskan redan är berest gör den ju ännu coolare!)

  2) Hela 58 stycken! Fantastiskt – bara liiite avis ;)

  Följer som @mikkimuz på IG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *