– Dagen artikel presenteras i betalt samarbete med Bestcanvas –

 

Jag har sedan början på året, lite bakom kulissen, jobbat på att ta fram lite olika loggor för DTP. Jag har också jobbat på att skapa illustrationer och bilder inför lanseringen av en kommande webbutik. Men mer om det en annan gång. Idag ska jag skapa fotopresenter.

 

Som på beställning fick jag möjligheten att jobba med BESTCANVAS.se. Det finns så klart många liknande företag som erbjuder fototryck på olika produkter. Några är bra på fotopresenter. Andra på fotoböcker. Andra på fotocanvas. Bestcanvas har av “Bäst i test” på Svt fått högsta betyg. I sitt sortiment har de flera produkter som inte kommer finnas i min butik. Vilket har gett mig en oerhört spännande möjlighet att skapa och testa några av mina designs och loggor på deras produkter.

 

Jag började som sig bör med att leta bilder som jag kunde tänka mig trycka, men allt eftersom föll de alla bort. Jag har nog lite svårt för att se mina egna bilder i vårt hem. I vårt vardagsrum har vi en tavelvägg. Av de tretton tavlorna som sitter där är, bara en, en egen bild. Något jag också uppskattar med Bestcanva är att man har en blogg med artiklar där man tipsar om bland annat hur man skriver ut bilder från mobilen. Men man har också sammanställt en praktisk lista över spikfria upphängningsalternativ som lämnar väggar orörda och oskadade.

 

Fotopresent, Bestcanvas, Fotocanvas, Reseminnen

 

INREDNINGSARTIKLAR & FOTOPRESENTER

I butiken finns olika fotopresenter som kuddar, handdukar filtar, block, muggar, pussel, posters i olika varianter och material och mattor. Jag blir nyfiken på kuddarna. Det finns två modeller. En glänsande fotokudde gjord av satin, som är mjuk och mysig. Och en premium kudde med randlöst tryck och handsydd. Jag väljer den senare. Först tänker jag att jag vill ha något foto i grönt med växter. Men bestämmer mig till sist för två kuddar med min logga.

 

Mitt andra val blir posters. Man kan här välja på inramade bilder med passpartout, akrylglas och aluminium. Jag beställer två mindre posters med, tro det eller ej, två av mina egna foton [de hittar ni på printler]. Till dem beställer jag en svart och en vit ram med passpartout.  Som den kaffenörd och muggälskare jag är, måste jag också beställa muggar med tryck. Även här kan man välja bland olika modeller och välja vilka foton man vill att trycka på dem. Jag faller för de vita muggarna med färgglad insida. Så det blir en av varje i de fem färgerna som finns. Här använder jag en av mina nya illustrationer.

 

 

FOTO PÅ CANVAS

En av de primära produkterna på Bestcanvas är så klart fototryck på canvas. Här erbjuder man ett brett utbud av anpassningsalternativ med premiumramar. Man kan välja avancerade metalliska nyanser eller mer organisk, jordnära trätoner. Dessutom får man högkvalitativa Canvas utskrifter till riktigt bra priser. De är sträckta över en handgjord bårram i trä och varje Canvastavla har endast producerats med lösningsmedelsfria HP-latexbläck som är säkra för alla i närheten. Canvastavlorna är redo att skickas inom 24 timmar.

FÖRDELAR MED BESTCANVAS TAVLOR

  • Handsträckt duk på en ram i gran av hög kvalitet.
  • Stort utbud av slående kantdesigner.
  • Fotoutskrift med hög upplösning i levande färger.
  • UV-beständigt bläck, helt fria från lösningsmedel.
  • Canvas certifierad för professionell fotoutskrift.
  • Leveransfärdig inom 24 timmar.
  • Modernt latextryck som är  barnrumsvänligt.

 

Fotopresent, Bestcanvas, Fotocanvas, Reseminnen

 

BESTÄLLNINGSPROCESSEN

Att skapa fotopresenter är extremt enkelt. Kanske den absolut enklaste processen jag varit med om. Många liknande sidor har väldigt många funktioner och designmöjligheter. Vilket så klart ibland är bra. Men ibland vill man bara att det ska vara enkelt och gå fort. Canvastavlorna skickas inom 24 timmar. Och beställer man för över 800 kronor, är frakten dessutom fri. Sin beställning får man inom fem till sju dagar. Den enkla beställningsprocessen och snabba och säkra leveranser har gjort BestCanvas.se till en av de mest respekterade tillverkarna av anpassningsbara inredningsartiklar. Man har över 40.000 nöjda kunder och blivit “Bäst i Test” på SVT’s PLUS.

 

EN & EN HALV VECKA SENARE…

En och en halv vecka senare har jag fått mina paket. Först öppnar jag min kudde. Och jag blir så positivt överraskad. Kvaliteten är så fin. Och min bild över förväntan. Det enda jag är besviken över, är att jag beställt en för liten kudde :). Någon storlek större blir det nästa gång. Sedan är det dags för mina posters. Även här blir jag positivt överraskad. Förra gången jag använde en liknande tjänst, fick jag ramar och bilder separat. Denna gång är de redan inramade. Kanske ett ilandsproblem, men jag blir så glad att de är klara att bara ställa bland mina andra bilder. Till sist är det dags för mina muggar. De finns i fem färger, och jag har beställt en av varje. Och de är så fina. Högt över förväntan.

 

Vill du skapa egna fotopresenter och ge bort i Julklapp eller födelsedagspresent, använd koden DISCOVERING15, så får du ytterligare 15 procent rabatt på de redan bra priserna. Dessutom, kommer ni ha möjlighet att vinna en uppsättning av de färgglada muggarna på Instagram. Med lite annat smått och gott för att göra hösten lite trevligare. Så håll utkik.

 

Fotopresent, Bestcanvas, Fotocanvas, Reseminnen

Fotopresent, Bestcanvas, Fotocanvas, Reseminnen

Fotopresent, Bestcanvas, Fotocanvas, Reseminnen

 

Translation

Do you want you vaccation memories to last longer? Put some of your pictures on a canvas, a poster, on a coffecup or a towel. At Bestcanvas you can do just that and get high quality products at affordable prices.


Dagen artikel presenteras i betalt samarbete med Bestcanvas.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *