– I samarbete med Väskan –

Väskan, packa

 

 

Ni kanske minns att jag för ett tag sedan skrev om att min älskade Resiaväska gett upp. Två lagningar klarade den, men sedan gav den upp. Jag har sedan dess letat efter en ersättare. Jag vet inte varför jag inte gjort slag i saken. Istället har jag under tiden lånat makens kabinväska. Som är svart. Svart på bagagebandet är ingen hit.

 

Jag vet inte varför det har blivit mer komplicerat att köpa resväska. Förr köpte jag första bästa och billigaste. Och de höll så klart sällan mer än ett par tre resor. Men mitt resande har förändrats. Jag reser mer och vill numera ha något hållbart. Något jag inte behöver byta varje år. Det är ju varken bra för miljön eller ett hållbart levnadssätt. Så jag är numera beredd att betala mer för att få något hållbart. Det jag behöver i första hand är ju en kabinväska som helst inte ska vara högre än 56 centimeter. Ett vanligt mått för handbagage hos flygbolagen.

 

Väskan har  just nu rea på några av mina favoriter och väskor som jag tittat på tidigare. Så kanske är det dags att slå slag i saken och beställa en. Kanske du med behöver investera i en ny kvalitetsresväska? Då gäller det att passa på. Jag väljer just nu mellan dessa. Såg att Pernilla Wahlgren hade köpt en jättefin rosa med bruna remmar. Men jag är väldigt lite rosa. Jag vill fortfarande ha en vit. Trots att jag vet att den inte kommer vara vit så länge. Den mönstrade trion lockar med. Då kommer jag väldigt nära mina gamla som hade ett jättefint mönster. Vilken hade du valt? Och har du kanske några andra tips och favoriter.

 

1. Samsonite Lite-Shock Spinner
Den väger bara 1,7 kg. Vilken dröm.
55cm, 55x40x20 cm 1.7 kg
2. Epic GTO EX Hexacore
Gillar verkligen den här. Men det är tyvärr lite för stor och väger lite för mycket för mina behov.
65 cm, 64 x 44 x 27 cm 3.7 kg
3. Epic Crate EX Wildlife Expression 3 set
Eller man kanske ska passa på att investera i det här fina setet. 3 väskor för bara 4 097 kr 2 999 kr. Då får jag ju också det där lite unika mönstret.
76cm + 66cm + 55cm
4. Epic Crate Reflex – 3 set
Gillar också det här setet. Kommer i flera färger och kostar 4 498 kronor.
5. Epic POP 4X lll
Gillar den här också, men är ju lite inställd på en vit.
55 cm, 55 x 40 x 20 cm, 2.8kg

 

 

Väskan, packa

Väskan, packa

 

Translation:
Do you need new luggage like me? Then you should visit the site Väskan. They are right now having a big sale on great luggage in all sizes. 

 


Detta inlägget görs i samarbete med Väskan. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Vad fina dina katter är! <3 Jag älskar Epic Crate Reflex-väskorna, har kikat på dom länge nu fast de som är i rosa. Enda problemet är att jag redan har för många resväskor så jag har inte någon bra orsak att köpa en till. :-)

    1. Tack Ann-Louise :). De är väldigt söta, men älskar resväskor lika mycket som oss :). Ska kika på ditt tips, tack. Du får kanske får sälja av några ;) :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *