Att skicka vykort hem brukade förr vara nästan obligatoriskt och heligt. Men med tiden har det blivit mindre och mindre. När resan är för kort är det ursäkten och när man har för mycket att göra är det det också en ursäkt.

 

Ibland kommer dessutom korten inte fram förrän flera veckor efter att man kommit hem, och det förtar ju liksom lite poängen. På den senaste resan testade vi något nytt. Att använda en vykorstjänst via nätet. Och det var faktiskt roligare än jag trodde. Jag gjorde ett litet fotocollage i datorn, men det går lika bra att använda fotoprogram i sin telefon eller på sin platta.

 

Vi användes oss av Postens vykortstjänst, men det finns också andra sidor som mrPostman och Dina Vykort [dock obeprövade]. För oss kostade det 15 kronor per kort och då var korten framme nästa dag. Jag tror att vi mycket troligt kommer använda oss av samma tjänst på nästa resa. Det bästa av allt, är ju att det blir personligare bilder.

 

 

Translation;
At our last trip we sent our postcards by using an internetservice that printed and sent our postcards. Easy and fast. We will defenitly be using that service again.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *