discovering-the-planets-adventskalender-4

 

Tävla och vinn årsprenumeration på Tidningen RES

Idag är det dags för Tredje luckan i Adventskalendern. I den ligger en årsprenumeration på min favoritresetidning RES Magazine. Fantastiska artiklar till hela världen blandade med inspirerande bilder. Varje nummer som kommer i min brevlåda sparas med omsorg till nästa resa för att kunna läsas på flyget. Ja, jag är en av de där människorna som börjar planera nästa innan jag ens landat på resmålet jag är på väg till. Och jag erkänner, det har hänt att jag har dubbelprenumererat för att jag varit rädd för att missa ett nummer, när jag har oroat mig för att prenumerationen är på väg att gå ut. Drömmen? Ja, en artikel i RES Magazine så klart ;).

Så här tävlar du: TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD 
I en kommentar till detta inlägg vill jag att du svarar på följande frågor:
1. Vilket år grundades RES Magazine?
2. Vart skulle du helst vilja resa om du kunde välja fritt?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 17 December 2016. Vinnaren kommer presenteras här, men också i ett separat inlägg.

Vinsten skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare.

Glad Tredje Advent och lycka till!

 Vinnaren av Tredje Adventsluckan är:
 Malin [som svarade 14 december]

 

 

Translation:
Win a years subscription on RES Magazine. Delivery only Sweden. 

 

Foto: Discovering The Planet
I samarbete med: RES Magzine

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

17 Comments

 1. Monne says:

  1. 1981
  2. Finns så många. Men om jag skulle behöva välja just nu skulle jag helst åka till Fidji och Samoa.

 2. Åh vilken kul tävling!
  1. 1981
  2. Det här svaret varierar vilken dag du frågar – men jag återkommer ständigt till en dröm om att få uppleva Antarktis. Att få känna sig ett med en natur som ser ut att vara plockad från ett sagoland lockar onekligen.

 3. Hoppas på tredje advent-tur!

  1. 1981
  2. Min drömresa är att resa tillbaka till min mormors ungdomsår i Storbritannien – så gott det går utan tidsmaskin! Jag vill återuppleva hennes äventyr på hästryggen över skotska kullar, skrivstundernå på caféer i London och konserterna i katedralen i Edinburgh. Jag är tacksam att hon är pigg nog att minnas och glatt vilja berätta, men jag vill glädja henne än mer genom att vara där, på plats, i hennes liv för snart sex decennier sedan.

 4. Siv Viberg says:

  1. 1981.
  2. Jag vill så gärna åka till Sri Lanka. Värmen och den vackra naturen skulle göra gott så här i vintermörkret.

 5. Wow vilket härligt pris! Jag är lite dålig på att unna mig tidningsprenumerationer måste jag erkänna.

  1. 1981
  2. Efter en sommar i San Francisco och ett bröllop i Indien under detta år är jag nu alldeles för sugen på att uppleva Europa. Ge mig en vecka i Italien, en vandring i Alperna och en weekend i en pulserande storstad!

 6. Kul tävling!

  1) 1981
  2) Jag drömmer om stan-länderna, så då säger jag Uzbekistan! Det känns som en sagostad, och jag liksom måste kolla om den finns på riktigt :)

 7. Svaret är 1981

  Jag har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/13/3e-advent-discovering-the-planet-1712/

  Om jag kan välja precis vilket ställe som helst så skulle jag vila resa till en lyxig resort på Bora Bora där jag kan ladda mina batterier…

 8. Linnea says:

  1. 1981

  2. Jag och min sambo planerar att försöka resa en hel del när vår son åtminstone blivit ett år gammal (han är tre månader nu). Första tanken är att förverkliga en dröm som vi båda haft sedan barnsben: bo i husbil och resa runt i Europa. Om allt går som vi vill så åker vi nästa höst och blir borta minst ett år. Det vore fantastiskt att kunna
  få tips och inspiration genom denna tidning!

 9. Malin says:

  Svar:
  1. 1981
  2. Jag skulle vilja resa till Peru eftersom att jag aldrig varit där, min pojkvän och hans familj är därifrån och jag skulle vilja se underverket Machu Picchu!

 10. 1981 :)

  Jag skulle vilja åka till någon av de polynesiska öarna, så himla spännande ställe!

 11. Svar: 1981
  Jag hade nog helst av allt gjort en ny kryssning i Karibien igen.. Denna gång med barnen..

 12. 1981 grundades den. Jag skulle helst av allt resa till Japan och titta på alla färgglada skyltar och shoppa spännande kläder.

 13. 1) 1981
  2) Jag önskar kunna resa tillbaka till Hawaii igen någon gång. Det är den bästa platsen jag besökt!

 14. Vilken rolig tävling!

  RES grundades 1981

  Jag har heta drömmar om Galapagosöarna. Naturen, vattnet, folket och framför allt djuren lockar mig. Det står högst upp på min lista. Om jag ska välja ett närmare resmål så säger Lissabon, dit har jag inte hunnit resa än.

  Trevlig helg!

 15. Rätt svar är 1981! :)

  Jag skulle definitivt åka på en resa jag drömt om sedan jag var tonåring – en roadtrip över hela USA, och speciellt norra västkusten med sin fantastiska natur och vidunderliga landskap.

 16. RES magazine grundades på mitt födelseår 1981. :)

  Jag skulle välja att resa till Maldiverna. Det har länge varit en dröm som jag hoppas blir sann en dag :)

 17. 1 – 1981
  2 – Jag är sugen på att se Cuba <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *