2010506 Instagram 1

 

Efter en lång och regnig vår fick vi äntligen lite sol och värme i Skåne. Och trots en för övrigt ganska trött vecka har jag två kvällar i rad fått njuta av solen i riktigt gott sällskap. Mycket skratt och lite cava har gett sommaren en fantastisk start.

 

Imorgon är det dags för nästa bloggresa. Den går med Langley Travel till Franska Korsika. Denna gången fick jag dessutom ta med mannen. Korsika är ön som ligger bredvid Sardinien i Italien. Och när vi var på Sardinien fanns tanken att vi skulle göra en dagstur dit. Men som så många gånger när man reser, räckte inte tiden till. Men nu får vi ju en ny chans. Husvagnsbloggen Freedomtravel är ju där just nu, och deras bilder på Instagram gör mig taggad.

 

Jag hoppas att ni kommer följa oss både här och på Instagram. Tanken är att jag ska uppdatera bloggen varje dag. Man är ju optimist ibland. Våra sommarplaner är ju ganska klara. Nu Korsika och sedan Japan i Juli. Hur ser era semesterplaner ut? Ska ni stanna hemma i Sverige eller ska ni ut och se en annan del av världen?

 

Ha en underbar helg!

 

Translation;
Tomorrow we are leaving for a week in Corsica in France with Langley Travel. Pretty excited. It is supposed to be an amazing island.

 

 

 

0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *