Korsika 1

 

Inflygningen till Korsika ger oss en ny flygupplevelse. Nedstigningen genom dalen med klippor på båda sidor om flygplanets vingar tar mig till filmen “Starwars” när Skywalker flyger över dödsstjärnan. Visst kanske inte så dramatiskt, man hisnande när man inte varit med om det tidigare, men på ett bra sätt. Och så börjar vår upptäcktsfärd av Franska Korsika.

Ni vet hur man på vissa resor inte riktigt får någon känsla för var man är förrän man är framme på hotellet? Där transfern till hotellet ibland kan få en att undra om man har hamnat rätt och verkligen valt rätt resmål? Ja, precis så är det INTE på Korsika. Redan under bussfärden inser vi att vi har haft turen att hamna på ganska fantastisk och kanske lite magisk ö. Dimman över bergen. De rosa och vita blommorna längs vägen. Citadellet på det lilla berget mitt i byn. Ägarna och personalen på Langley Hotel Méditarrenée som tar emot oss i dörren. Hotellet med det perfekta läget. Utsikt mot havet och balkong. Och flaskan mousserande vin som möter oss på vårt rum. En flygande start helt enkelt.

 

Korsika 2 Korsika 3

 

Translation;
The first impression of Corsica is nothing but amazing. A beautiful island that we are looking forward to explore…

 

Foto: © Discovering The Planet
I Samarbete med: Langley Travel, Svenska Resebloggar, Langley Hotel Méditerranée

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *