Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Paris! Bara namnet på staden gör att man direkt ser bilder framför sig från romantiska filmer och romantiska resereportage. Söta kaféer med röda och vita stolar, människor som flanerar vid Seine, turistbåtar som far fram och tillbaka, söta par med baskrar som tar bilder på varandra med Eiffeltornet i bakgrunden, det franska språket, väldoftande kaffe och doften av bröd från bageriet.

 

Och Paris är allt det där. Men det är också mycket trafik och mycket folk.  Något som man kanske i andra städer hade tyckt var jobbigt och helt oacceptabelt. Men här, i Paris, låter man det lite passera. Den vackra miljön och den fantastiska arkitekturen fördunklar lite sinnena för de övertrafikerade gatorna. Detta är fjärde gången, tror jag, jag är i Paris. Och av någon anledning kan man inte låta bli att igen ta bilderna man redan tagit flera gånger om. Det är liksom omöjligt att låta bli. Att flanera, ta bilder av Eiffeltornet, av människor som tar bilder på varandra och Eiffeltornet.

 

Idag tänker jag inte göra annat än att dela just de där bilderna med er. Det blir helt enkelt ett bildmaraton av Paris vid Seines strand. Men vill ni läsa mer om staden och alla attraktionerna som finns går du bara till kategorin Paris. Inlägget med liknande bilder från min förra resa till Paris hittar du här.

 

 

Translation:
Today I am giving you a post filled with photos from Paris and the Seine. 


I denna resan är en pressresa arrangerad av Atout France, #feelfrance och #francefr

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

8 Comments

 1. Mycket härliga bilder! Man blir sugen på att åka dit i vår :)

  1. Tack Michaela. Paris är ljuvligt på våren… och hösten… egentligen året runt :)

 2. Åh så fint! Brudparet är ju underbara:)

  1. Tack Maria. Ja, det blev en hel del bilder av dem faktiskt :)

 3. Härliga bilder som får mig att längta till Paris och Frankrike.

  1. Tack Oscar. Då har jag lyckats lite ;)

 4. Så fina bilder! :)

  1. Å tack Helena <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *