Ljuvlig höst i Paris och bilderna man tar varje gång

 

Paris! Bara namnet på staden gör att man direkt ser bilder framför sig från romantiska filmer och romantiska resereportage. Söta kaféer med röda och vita stolar, människor som flanerar vid Seine, turistbåtar som far fram och tillbaka, söta par med baskrar som tar bilder på varandra med Eiffeltornet i bakgrunden, det franska språket, väldoftande kaffe och doften av bröd från bageriet.

 

Och Paris är allt det där. Men det är också mycket trafik och mycket folk.  Något som man kanske i andra städer hade tyckt var jobbigt och helt oacceptabelt. Men här, i Paris, låter man det lite passera. Den vackra miljön och den fantastiska arkitekturen fördunklar lite sinnena för de övertrafikerade gatorna. Detta är fjärde gången, tror jag, jag är i Paris. Och av någon anledning kan man inte låta bli att igen ta bilderna man redan tagit flera gånger om. Det är liksom omöjligt att låta bli. Att flanera, ta bilder av Eiffeltornet, av människor som tar bilder på varandra och Eiffeltornet.

 

Idag tänker jag inte göra annat än att dela just de där bilderna med er. Det blir helt enkelt ett bildmaraton av Paris vid Seines strand. Men vill ni läsa mer om staden och alla attraktionerna som finns går du bara till kategorin Paris. Inlägget med liknande bilder från min förra resa till Paris hittar du här.

 

 

Translation:
Today I am giving you a post filled with photos from Paris and the Seine. 

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson
I Samarbete med: Denna resan är en pressresa arrangerad av Atout France, #feelfrance och #francefr

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

8 Kommentarer

Lämna en kommentar