discovering-the-planets-adventskalender-1

 

On Instagram har blivit inläggen där jag sammanfattar lite vad som hänt senaste veckorna eller månaderna och vad som är på gång. Nu är det ett tag sedan jag skrev ett inlägg och senaste har det hunnit hända en hel del. So here we go…

 

#HÖSTEN
Hösten har varit här ett tag och varit riktigt behaglig. Men så helt plötsligt för några veckor sedan blev det riktigt ruggigt kallt och vinterjackan bara kallade på mig. Jag har ju lite problem med vår Skånska kyla. Den skär ända in i benen på mig och gör mig ganska mycket tröttare än vanligt. Men dagen när jag och bloggkollegan Helena var på Söderåsens Nationalpark sken solen och gav oss en fantastisk dag.

#KARLSKRONA
Veckan efter det tillbringade jag en helg i Karlskrona med min en av mina roligaste vänner, som dessutom gav mig övernattningen i födelsedagspresent. Den finaste födelsedagspresenten jag kunde få. Sist tillbringade vi en helg i Stockholm ihop, som jag så klart inte hunnit skriva om, fast det var ett år sedan. Har ju lite på lager som jag gärna vill dela med mig av.

#NOMINERAD
Jag blev också för någon vecka sedan nominerad till ett Skånskt pris, Digital Entreprenör. Och även om det var över 100 personer nominerade i min kategori, är jag så klart ändå väldigt glad för nomineringen.

#FÖDELSEDAGSFIRANDE
Jag är inte jätteduktig på att fira min födelsedag och framför allt inte jämna födelsedagar. Det har oftast ordnats stora fester när det inte varit väntat som när jag fyllde 18, 22 och 25. Men i år firades det lite både under en liten Julpysselkväll med vänner och en kväll med familjen. Fick så många fina presenter, som jag ska försöka visa i ett senare inlägg.

#JYLPYSSEL
Årets Julpyssel var riktigt roligt. Vi drack Cavaglögg och gjorde Julstjärnor av tumstockar. Dekorerades med bland annat kottar och ekollon.

#OM MINA SAMARBETEN
Jag har ju de senaste året haft förmånen att få vara med om flera pressresor och bloggresor. Jag har också här på bloggen börjat göra lite inlägg i samarbeten med olika företag. Men jag kommer aldrig tumma på att vara ärlig. Jag gör bara samarbeten som jag själv gillar och som jag tror ni kommer ha nytta av och gilla. Samma sak gäller resorna. Jag berättar om det jag verkligen gillar, men är lika ärlig i mina åsikter om det jag inte gillar. Alla samarbeten märks dessutom ALLTID ut.

#VISITKRISTIANSTAD
Ja, Kristianstad är ju min hemstad numera. Eller ja sedan nästan tjugo år tillbaka. Och jag gillar verkligen Kristianstad. Det är en grön stad med massor av vacker natur och mycket att upptäcka. Om du vill se de bästa bilderna från Kristianstad, följ Visitkristianstad på Instagram.

#MOT JUL & ADVENTSKALENDER
Normalt brukar ju hösten kännas väldigt lång. Men i år har jag rest så mycket att det känns som att jag knappt haft någon höst. Om bara en vecka är det dags att plocka fram tomtar, julstjärnor och julpynt. Jag ser fram emot att få umgås lite mer med familjen, syskonbarnen och vännerna. I år vill jag också dela med mig lite av framgångarna med er här på bloggen. Så för första gången kommer vi ha en liten Adventskalender på bloggen. De fyra adventssöndagarna kommer alla med en ny lucka och så en på själva Julafton. Hoppas ni hänger med.

#MAROCKO
Jag trodde jag var lite klar med resandet för i år faktiskt. Men ibland får man ett erbjudande man bara inte kan motstå. Och att byta ut lite av kylan mot några dagar i Marocko gick bara inte att tacka nej till. Så imorgon bär det av till Agadir i Marocko. Jag ser fram emot en vecka i solen med roliga Annette från danska bloggen Ontrip som jag lärde känna på en pressresa till Thailand och Kambodja. Annette är nog också den stora anledningen till att jag faktiskt tackade ja.

 

Ha en fin helg så hörs vi från Marocko nästa gång.
/ Daniela

 

201611-instagram-1 201611-instagram-2

 

Translation:
There has been a lot going on this autumn. I have been in Germany, Vietnam and tomorrow I am of for Morocco. 

 

Foto: Discovering The Planet On Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

14 Comments

 1. Men så roligt med nomineringen och Marocko, grattis :)

  1. Tack Linnea :). Det är så kul, och lite stressigt emellanåt, att det händer såå mycket kul
   både bland oss resebloggare men också inom bloggbranschen generellt.

 2. God tur til Marokko, og grattis med nomineringen

  1. Stort Tack Marianne. Ha en riktigt fin helg.

 3. Oi så spennende. Elsker Marokko… ikke akkurat Agadir som jeg finner lite autentisk og litt for tueistifiserat men det har kanskje endret seg siden jeg var der for odde 20 år siden god tur. Gleder meg til å se billeder fra nye destinasjoner

  1. Ser verkligen fram emot resan. Håller så med om Agadir. Var där för kanske tio år sedan, och hoppas att jag nu kanske ser en annan sida.

 4. emolis says:

  Marocko är så fint, var där förra året, både i Marrakech och Agadir (som jag tyvärr inte gillade något vidare) och åker gärna dit igen (en ökentur i Sahara lockar). Ser framemot att få se lite fina foton därifrån. Måste då också passa på att fråga, hur/var redigerar du dina foton? Du tar väldigt fina foton! Som Kristianstadbo (också sen 20 år tillbaka) tycker jag det är extra roligt att få lite tips om ställen i närheten :)

  1. Vad kul du tittat in. Jag håller med om Agadir, men hopPas få se en annan sida denna gången.

   Tack tack . Jag redigerar alltid i Lightroom. Känner mig fortfarande som nybörjare och lär mig nytt hela tiden.

   Finns ju sååå mycket fint i våra trakter. Jag har bott i Krsd nu i tjugo år och upptäcker fortfarande nya ställen. Tar också gärna emot tips :). Degeberga är ju fint och skogarna vid Huaröd på våren, Åbergen.

 5. Stort grattis till nomineringen och ha så kul i Marocko! :)

  1. Stort Tack Eva. Det kan aldrig vara fel med lite sol när det är kallt och mörkt hemma :)

 6. Härligt med en tripp till Marocko i novembermörkret, kunde vl knappast kommit lägligare. Blir kul att se bilder och höra vad du säger!
  Trevlig resa!

  1. Håller så med. Det gråa och kalla vädret gör mig alltid så extremt trött. Efter bara en dag här
   i Marocko är jag redan lite piggare :)

 7. Så kul att läsa en snabb sammanfattning: Tänk vad mycket roligt som har hunnit hända det här året sedan vår julresa till Danmark… :)

  1. Visst har det hänt mycket för oss båda. Så mycket att man knappt haft tid att smälta allt.
   Ska bli trevligt att träffa dig i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *