Åh, fina oktober! Vilken månad det varit. I skrivande stund, ska jag erkänna, är jag oerhört trött, både fysiskt och mentalt. Datorn har legat undanlagd sedan jag kom hem från Skottland, fyra dagar nu. Det händer inte ofta. Men på något sätt måste jag säga att det har varit värt det. 

 

1# Bästa Låten Just nu

Denna månaden har jag inte lyssnat på jättemycket musik faktiskt. Jag har emellanåt satt på min lista på Spotify för lite Softare dagar, men härom dagen så landade en ny låt på listan. En låt som jag inte riktigt kunde bestämma mig för vilken lista den borde vara på, men kände till sist att det var en glad låt. Du vet väl att du kan följa mina listor? Happy Roadtrip och Softa dagar.

 

 

2# Månadens Resor och Händelser

Oktober har som sagt varit händelserik och kanske den finaste höstmånaden, enligt mig, på flera år. Jag började månaden med en kusinträff nere i Lund där det skrattades så det gräts. I mitten på månaden åkte jag på en pressresa till Paris med 40 andra internationella journalister. Oerhört givande, även om konst och mode kanske inte är mitt primära intresse vid resor. En vecka senare åkte jag till Stockholm för att gå en workshop i fotografi på Fotografiska i Stockholm. Så bra. Passade så klart på att träffa några resebloggade kolleger. Så kul och som vanligt gick tiden alldeles för fort. Sista dagen på månaden, och direkt från Stockholm, for jag vidare mot Skottland.

 

 

3# Oktober månads mest Inspirerande Bloggare & mitt favoritinlägg hos en annan bloggare

Så, Oktober var en månad när jag läst en del andra bloggar, men tyvärr inte tillräckligt många. Så känns det i och för sig alltid. Det finns så många duktiga resebloggare. Men någon som stuckit ut lite denna månaden för mig är Sofia på Fantasiresor. Flera fina inlägg denna månaden. Så in och läs.

 

 

4# Mest gillade bilden på Instagram

Oktobers mest gillade bild var en bild på en soluppgång i min hemstad Kristianstad. Det är ju trevligt när det blir så.

 

 

5# Månaden favoritinlägg på Discovering The Planet

Inlägget om min vespatur i Neapel blev det mest lästa denna månaden vilket känns extra bra. För det gillade jag själv väldigt mycket. Men jag gillade också mina inlägg om Ischia och Paris.

 

6# Detta har du kunna läsa om på bloggen denna månaden

Det har inte känts som att jag har skrivit så många inlägg denna månaden, men det visar sig att det ändå blivit några stycken.

När en kort resa blir riktigt lång och precis allt går fel
Vespatur i Neapel, min absoluta favoritupplevelse i staden
Ny film från vårt äventyr på Alonissos, se ön från ovan
Warszawa, bilderna som blev över och lästips hos andra resebloggare
On Instagram | September 2017
Ischia utanför Neapels kust, Capris lite mindre kända syskon
Discovering The Planet på YouTube
Ischia Ponte och Castello Aragonese på andra sidan ön
En smak av Peru i Malmö, Lima 78
Om Oktober, höstbilder och om att jag är på väg till Paris
Liten Liveuppdatering från Paris
Valborgsmässoafton på Rimforsa Strand i Östergötland
9 Resedokumentärer om vår värld för mörka höstkvällar
Ljuvlig höst i Paris och bilderna man tar varje gång
GÄSTINLÄGG | En glimt av Titicacasjön i Bolivia
Min Stockholmsweekend och han som vandrade från Stockholm till Sidney

 


Följ gärna Discovering The Planet på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om senaste inläggen. Vi finns också på Facebook, Instagram och Youtube.

 

 

Translation:
October has been an exicing month. I did a trip to Paris, a workshop in photography in Stockholm and finished the month by leaving for Scottland. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *