Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Jag älskar att fotografera och jag älskar bilder. Kanske inget som har gått er oupptäckt. Jag har en process som innebär att jag måste ta bilden när jag ser den och tar alla bilder jag ser och vill ha, men sedan lägger jag ner kameran för att njuta. Men jag dokumenterar nästan varje händelse under en resa och det kan bli några bilder. 

 

Väldigt ofta har många av de bilderna ingen plats i artiklarna jag skriver, och de bilderna blir oftast liggande på hårddisken för all framtid. Bortglömda. Denna gången bestämde jag mig för att ge er ett inlägg med dessa “bortglömda” bilder och visa er mitt Warszawa i bilder. Bilder som dokumenterar fem dagar i staden. Fem dagar där vi hann med cykelturer, museibesök, massor av mat, Chopinkonsert, parkpromenader, slottsbesök och promenader i Gamla Stan.

 

Jag vill också passa på att tipsa om fler inlägg om staden hos andra resebloggare som gjorde ungefär samma resa som mig. Och på Instagram kan man inspireras under taggarna #LifestylePolen #WarsawAdventures  och #fallinlovewithwarsaw. Vad tycker du man inte får missa i Warszawa?

 

RESEBLOGGARANAS BÄSTA TIPS TILL WARSZAWA


DISCOVERING THE PLANET 
Polsk matlagningskurs i ett gammalt fängelse i Warzawa
Warszawa presenterar stolt Europas yngsta Gamla Stadsdel
Sju matställen jag verkligen rekommenderar i Warszawa
Weekend i Warszawa, Reseguide & 25 saker att göra där
Warszawa på en minut och trettiofyra sekunder / Film

JEANETTE SEFLIN
Warszawa från ett baksäte i en gammal Fiat
Bland fluffiga ekorrar och palats i Lazienkiparken

OH DARLING
En långhelg i Warszawa
En grön cykeltur genom Warszawa med Station Warsaw

FANTASIRESOR
Warszawa – Från och med Du
Weekend i Warszawa – Tio saker att göra
Så billig är en weekend till Polen

RESFREDAG
Därför ska du åka till Warszawa i Polen
Att göra i Warszawa: 4×5 tips

ÄNTLIGEN VILSE
En tjej-weekend i Europas New York
9 matiga tips till Warszawa 
Snaps till Warszawa

COME FLY WITH ME
Vårt första möte med Warszawa
På Segway genom Warszawa
Foodtour Warszawa
Sex bra restauranger i Warszawa
Weekendresa med tjejkompisar – Välj Warszawa
Under Warszawas broar
Kulturpalatset – Warszawas ståtligaste byggnad

 

 

Translation:
Here are some of the pictures from my trip to Warsaw that never made the articles. Also I am giving you the best reading tips to the city with some other travel bloggers. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

12 Comments

 1. Vilka fina bilder! Man blir riktigt sugen på att åka till Warszawa.

  1. Det är en fin stad som både finns nära oss och är billig. Men det krävs några dagar, finns mycket att se :)

 2. Underbara bilder! Så sugen på Warszawa igen så länge sedan jag var där! kram

  1. Tack Lina. Var första gången jag var där. Kanske får bli en ändra gång för oss båda :)

 3. Vilka härliga bilder. Kul att du la upp dom ändå! Och tack för länkarna :)

  1. Tack Helena :). Var lite kul att se allas inlägg, passade bra här.

 4. Polen är ett av våra absoluta favoritländer i Europa. Vi har nog varit där ett 10-tal gånger om inte mer, och i somras tog vi ju en runda också längst österut, för att se de delar som vi missat förut ;) Om just Warszawa har vi bland annat skrivit det här: http://www.freedomtravel.se/2016/12/5-upplevelser-warszawa/

  1. Jag känner mig fortfarande väldigt novis på Polen, men vill se mer. Som kusten. Tio gånger är sjukt imponerande och tyder ju på att det måste vara bra :). Får in o kika på era tips :).

 5. Bet precis hur du känner, jag brukar också i bland få många fontän över som inte platsar i inläggen. Jag brukar i blandlägga upp en bildkavalkad med många foton och ni dre text. Jag försöker också spara dem i särskilda mappar för krönikainlägg där jag kan använda olika foton, men det är svårt att få till alltid.

  1. Men visst är det så? Jag känner att det måste bli bildkavalkad oftare, även om jag redan lägger upp mycket bilder;) :). Tänker att samlingsinlägg som detta med länktips kan vara ett bra sätt.

 6. Vilka superfina bilder! Gillade verkligen också Warszawa. Tack för länkarna också :-)

  1. Tack Sofia. Så lite så. Kul att ibland samla bra artiklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *