September har varit en fin månad för mig. Jag har förvisso varit ganska trött, men å andra sidan har jag bara haft en kortare resa, och kunnat återhämta mig lite. Det har också blivit ganska många inlägg tack vare att jag faktiskt varit hemma lite mer.

 

Mitt arkiv av påbörjade inlägg har en förmåga att bara växa, trots att jag senaste månaden publicerat fler än vad jag brukar. Denna månaden har jag försökt skriva färdigt lite fler och publicera dem, så att jag kommer ikapp åtminstone lite. Det har också varit en månad med lite mer fokus på vänner. När man är på resande fot så går man ju tyvärr miste om kvalitetstid med vänner och familj. Så det har känts fint att ta igen lite tid där med.

 

1# Bästa Låten Just nu

En gammal låt har poppat upp till ytan. En av de där låtarna som man blir glad av att höra varje gång.

 

 

2# Månadens Resor och Händelser

September var månaden när resandet började tunnas ut. Jag bestämde mig för att resan till Neapel i Italien skulle bli sommarens och höstens sista [nu blir det inte så, berättar mer om nästa resa lite längre fram].  Jag spenderade fyra fantastiska dagar i Neapel med ett fullt och fantastiskt program. Gjorde dessutom en vespatur som är bland det roligaste och galnaste jag gjort.

 

 

3# Septembers månads mest Inspirerande Bloggare & mitt favoritinlägg hos en annan bloggare

Annika på Resfredag skriver ett jättefint inlägg om mål, drömmar och planer och skillnaden där emellan. Det fick mig att fundera lite på mina egna och att det kanske är dags att revidera om min egen lista lite.

 

 

4# Mest gillade bilden på Instagram

I September var det en bild från Neapels gränder som blev den mest gillade. En av alla dess färgglada och smala gränder.

 

 

5# Månaden favoritinlägg på Discovering The Planet

Det mest lästa denna månaden var 13 Saker att tänka på när man ska åka till Förenade Arabemiraten. Mitt eget favoritinlägg och det som jag själv var mest nöjd med var Resesnobberi, eller för den som reser är världen vacker. Kanske för att det var ett inlägg som påbörjades för flera år sedan, om något som var väldigt viktigt för mig och som jag nog aldrig trodde jag skulle publicera. En artikel om att vi ska vara lite snällare mot varandra och inte vara så hårda i varandras val av hur man reser. Alla är vi nybörjare någon gång och det är okej att vi reser olika och ser världen olika.

 

6# Detta har du kunna läsa om på bloggen denna månaden

Världens längsta broar
On Instgram | Augusti 2017
Medeltida Brygge, en av de mest fotogeniska städer jag besökt
FIKASTUND | Bellas Place, en Amerikansk Diner i Skåne
Resesnobberi, eller För den som reser är världen vacker
Två restauranger jag verkligen gillar i Brygge i Belgien
De fascinerande Judiska kvarteren i Antwerpen
Ett samlingsinlägg om våra dagar i Örebro 
På väg till Neapel i Italien och lite resesnack
Vår fotokonst på Printler och en liten Reseshop
FIKASTUND | Sotnosen´s Korvcafé, en favorit i Kristianstad
13 saker att tänka på när man ska åka till Förenade Arabemiraten
Pittoreska dagar på lilla ön Alonissos i Grekland
Neapels spännande underjordiska värld
Neapel ovan jord och om en weekend i en hektisk Metropol
Om maträtter som inte är Italienska, Napolitanska köket och fem bra matställen i Neapel

 


Följ gärna Discovering The Planet på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om senaste inläggen. Vi finns också på FacebookInstagram och Youtube.

 

 

Translation:
September has been a great month with focus on meeting up with friends. I did one trip and that was to Naples in Italy. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

12 Comments

 1. Profilbild

  Ska bli spännande att se vart du reser nästa gång. Själv skulle hösten och vintern vara rätt lugn men nu har jag helt plötsligt flera äventyr som väntar :)

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Det samma :). Vad har du för kul planer?

 2. Profilbild

  Låter som en mysig månad ändå! Å vackra bilder :) Kramar

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Man behöver ju de där månaderna hemma också. Borta bra, men hemma är också bra :). Tack Lina och kram tebax

 3. Profilbild

  Hehe, ler lite när jag läser om alla dina drafts.
  Jag har i och för sin inte SÅ många, 20 just nu, men 234 (!!) inläggs-idéer i mitt google-kalkyl-ark där jag skriver ner alla ljusa idéer…

  1. Daniela / Discovering The Planet

   Man hinner ju liksom samla på sig :). Jag har cirka 45 i WP. Mitt andra arkiv vågar jag inte räkna utan att få lite ångest. Men sist jag kollade för över ett år sedan, var där dubbelt ditt :))). Igen risk att vi hamnar i gruppen med idétorka ;) :D

   1. Profilbild

    What! Dubbelt så många?! :-)
    Nej det har jag börjat inse att idéerna kommer aldrig att ta slut!

    1. Daniela Nasteska Olsson

     Har ju bloggat i nästan tio år, så det blir några över varje år :). Men visst är det en skön känsla att man åtminstone inte behöver oroa sig för det :)

 4. Profilbild

  Kul att du gillade mitt inlägg och tack för länk. Gillar verkligen bilden från Neapel!

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Tyckte det var superbra och inspirerande. Och tack!

 5. Profilbild

  Wow, Neapel! Såå fin bild :)

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Tack Isabel :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *