1# Bästa Låten Just nu
Discovering The Planet har blivit med ytterligare en lista på Spotify. En lista för lugnare dagar, “Softa dagar”. Och där har jag samlat mina favoritlåtar de senaste månaderna. Du vet väl att du kan prenumerera på listan?

 

2# Bästa TV-serien just nu
Dark Matter visade sig vara en fullträff. Men på en månad, med ett avsnitt om dagen hinner man ikapp. Och nu har jag sett det senaste avsnittet. Kan knappt vänta på nästa. Under tiden tittar jag på Last Ship. En serie som handlar om ett virus som tar kål på i princip hela världen. Det är okej för nu, men kanske inget jag skulle rekommendera er att se.

 

3# Månadens Roadtrip / Resa
Om Maj var lugnt, så var Juni raka motsatsen. Månaden började med att vi deltog i Nordic Travel & Lifestyles event för Resebloggare i Stockholm. När jag ändå var där passade jag på att lägga till lite kvalitetstid med några av resebloggarna. Så det blev båda drinkar på Pharmarium och fotopromenad i Gamla Stan. Efter det blev det en roadtrip ner till Kalmar [med stopp i Norrköping och Öland] och så avslutade vi månaden med en resa till Grekland och Skiatos och Alonnisos.

 

4# Ett land jag tittar lite extra på just nu
Jag borde titta lite extra på Förenade Arabemiraten eftersom vår semesterresa går dit. Men lite andra resor har kommit i vägen som jag måste lägga mer tid på.

 

5# Juni månads mest Inspirerande Bloggare & mitt favoritinlägg hos en annan bloggare
Sofias inlägg om Civezza i Italien påminner om dofterna, smakerna och livet i Italien. Ligurien är ju en fantastisk del av Italien och jag har ju skrivit en del om våra dagar där.

 

6# Mest gillade bilden på Instagram
Är bilden på en av de små fina gränderna i Gamla stan på Skiathos i Grekland .

Grekland, Skiathos

 

7# Månaden favoritinlägg på Discovering The Planet
Mitt eget favoritinlägg är inlägget om smultronställen i min hemstad Kristianstad. Jag lade mycket tid och omtanke på det. Men inlägget som lockade flest läsare denna månad var De 29 löjligaste klagomålen gjorda av turister.

 

8# Månadens bästa händelse
Oj, det var inte lätt. Har varit en riktigt fin månad med många fina dagar. AW´n med resebloggarna i Stockholm var en fullträff, men det var också midsommar med fina vänner. Och så Greklandsresan. Den är svårslagen.

 

9# Detta har du kunna läsa om på bloggen denna månaden
Aperol Spritz, min nya sommar… eh åretruntdrink
De 29 löjligaste klagomålen gjorda av turister
Högst personligt så här en Söndagskväll
Vackra, gröna Bali och vår senaste drönarfilm från ön
On Instagram | Maj 2017
22 smultronställen och sevärdheter att besöka i Kristianstad
Monteleone D´Orvieto i Umbrien, ett kärt återseende och den Italienska drömmen
Anledningen till varför vissa reser mycket, genetik
Vi svarar på nio frågor om sommarens planer och lite FOMO
Kanske det längsta jag någonsin befunnit mig i vår kungliga huvudstad
Nordic Travel Blog Event i Stockholm och en resa till Schweiz
Sex konstiga saker vi Svenskar gör på Midsommarafton
Six strange things Swedish people do on Midsummer´s Eve
Gamla Stan i Stockholm, en fotopromenad och ett gäng resebloggare
Grekland, hej du gamle vän, Skiathos
Soliga hälsningar Daniela & Göran från Alonissos

 

10# Kroppen & Själen
Att jag orkar lite mer är ett tecken på att allt går på rätt håll. Också att jag börjar gå upp i vikt, istället för ner är ett tecken på att kroppen mår bättre. På gott och ont ;). Nu ska jag bara passa mig för att ta på mig för mycket. Vilket är lättare sagt än gjort för en reseberoende. Juli och Augusti är det redan fyra resor bokade.

11# Extra tacksam för just nu
All the above :)

 


Följ gärna Discovering The Planet på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om senaste inläggen. Vi finns också på Facebook, Instagram och Youtube.

 

 

Translation:
The month of June have been filled with events. Meeting travel bloggers, roadtrippin Sweden, a trip to Greece and meeting my sweet friends and family. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

  1. Det høres ut som en fin måned, og så bra at helsen har vært bedre! Håper det fortsetter slik :-)

    1. Tack fina Marianne. Ja vi håller tummarna så jag kan fortsätta resa en massa ;) :)

  2. Spännande med flera resor att se fram emot! Men visst gäller det att orka också, så att man kan njuta av det hela. En balansgång ibland! Hoppas att ni haft det riktigt fint i Warszawa! Vi är i Polen för kanske 10:e gången och den här gången har vi verkligen kört runt hela landet ;)

    1. Visst är det. Och jag har varken varit i Schweiz eller Belgien, så det ska bli riktigt spännande. Känns som att vi också borde göra en roadtrip i Polen. Nu när man följer er inser man hur mycket man missat :)

  3. Härlig månad! Och Grekland såg ju riktigt nice ut av det jag sett hittills på Insta och blogg! :)

    1. Blev en riktigt bra månad :). Och ja, Grekland var riktigt Nice. Kombon Skiathos och Alonissos var riktigt bra. Ha en riktigt fin sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *