Jag är inte på något sätt någon professionell fotograf, men jag älskar ju det här med bilder och försöker hela tiden förbättra den tekniska biten av fotograferandet. Om jag får lov att drömma lite, och våga säga det högt, är väl drömmen att kanske någon gång få ställa ut mina bilder på ett galleri och få ge ut en fotobok. Så, då var det sagt. Friskt vågat…

 

MIN FOTOKONST PÅ PRINTLER

Jag vet att det är långt till den drömmen och kanske kommer den aldrig bli av, men genom Printler, kommer jag ett litet steg närmare drömmen. Där har jag nu vågat lägga ut några av mina bilder till försäljning. Bilder som jag gillar lite mer och vill göra tillgängliga för andra. Just nu finns det sex bilder i galleriet och jag kommer fylla på lite efter hand. Jag vill också tipsa om några av mina resebloggande kollegor, vars bilder jag bara älskar, som också erbjuder några av sina bilder där. Helena som har bloggen Oh Darling, Cathinka som driver bloggen På Vift och Rania driver bloggarna Rowantree och Outbound Journes.

 

RESESHOP

Samtidigt som det händer, öppnar jag upp vår lilla Reseshop. Den har legat på ritbordet några år, men nu känns det lite passande att att öppna upp den med. Det är ingen egentlig “Shop”. Vi säljer inget själva. Däremot tipsar om vi om våra favoriter bland reseprylarna och var man kan hitta dem. Och nej, vi får ingen provision på sakerna vi tipsar om. Eventuell fotokonst som säljs, får vi däremot en liten slant för. Om du har några bra förslag på vad vi borde tipsa om i vår shop, tar vi gärna emot dem.

Ha en fin kväll / Daniela

 

 

Translation:
Now you can find some of our photographs on Printler,

 

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

9 Comments

 1. Profilbild

  jag tycker du är en fantastiskt duktig fotograf!

  1. Daniela / Discovering The Planet

   Åh tack snälla Frida.

 2. Profilbild

  Så flott å ta et steg i riktig retning! :-)

  1. Daniela / Discovering The Planet

   Tack Marianne. Det var allt lite nervöst :)

 3. Profilbild

  Va roligt! Och helt rätt. Du är en jätteduktig fotograf! :)

  1. Daniela Nasteska Olsson

   STORT tack Christine. Värmer så klart extra när det kommer från någon riktigt duktig som dig <3

 4. Profilbild

  Tack så mycket för länken till min Printershop :) Jag hittar dock ingen länk till eran shop på Printler! Eller till den andra shoppen.

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Åh, tänkte inte på att lägga dem i inlägget. De ligger ju i högermenyn, men klart att de ska finnas i inlägget med :). Fixar.

   1. Profilbild

    Ja men där ser man, det missade jag helt och hållet! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *