Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Jag är inte på något sätt någon professionell fotograf, men jag älskar ju det här med bilder och försöker hela tiden förbättra den tekniska biten av fotograferandet. Om jag får lov att drömma lite, och våga säga det högt, är väl drömmen att kanske någon gång få ställa ut mina bilder på ett galleri och få ge ut en fotobok. Så, då var det sagt. Friskt vågat…

 

MIN FOTOKONST PÅ PRINTLER

Jag vet att det är långt till den drömmen och kanske kommer den aldrig bli av, men genom Printler, kommer jag ett litet steg närmare drömmen. Där har jag nu vågat lägga ut några av mina bilder till försäljning. Bilder som jag gillar lite mer och vill göra tillgängliga för andra. Just nu finns det sex bilder i galleriet och jag kommer fylla på lite efter hand. Jag vill också tipsa om några av mina resebloggande kollegor, vars bilder jag bara älskar, som också erbjuder några av sina bilder där. Helena som har bloggen Oh Darling, Cathinka som driver bloggen På Vift och Rania driver bloggarna Rowantree och Outbound Journes.

 

RESESHOP

Samtidigt som det händer, öppnar jag upp vår lilla Reseshop. Den har legat på ritbordet några år, men nu känns det lite passande att att öppna upp den med. Det är ingen egentlig “Shop”. Vi säljer inget själva. Däremot tipsar om vi om våra favoriter bland reseprylarna och var man kan hitta dem. Och nej, vi får ingen provision på sakerna vi tipsar om. Eventuell fotokonst som säljs, får vi däremot en liten slant för. Om du har några bra förslag på vad vi borde tipsa om i vår shop, tar vi gärna emot dem.

Ha en fin kväll / Daniela

 

 

Translation:
Now you can find some of our photographs on Printler,

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

9 Comments

 1. jag tycker du är en fantastiskt duktig fotograf!

  1. Åh tack snälla Frida.

 2. Så flott å ta et steg i riktig retning! :-)

  1. Tack Marianne. Det var allt lite nervöst :)

 3. Va roligt! Och helt rätt. Du är en jätteduktig fotograf! :)

  1. STORT tack Christine. Värmer så klart extra när det kommer från någon riktigt duktig som dig <3

 4. Tack så mycket för länken till min Printershop :) Jag hittar dock ingen länk till eran shop på Printler! Eller till den andra shoppen.

  1. Åh, tänkte inte på att lägga dem i inlägget. De ligger ju i högermenyn, men klart att de ska finnas i inlägget med :). Fixar.

   1. Ja men där ser man, det missade jag helt och hållet! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *