Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

Discovering The Planet på YouTube

 

Idag pratas det mycket om YouTube och film som det viktigaste formatet för Influencers och bloggare. Själv har jag aldrig direkt varit intresserad av det formatet och har alltid föredragit bild framför film vad gäller reseinspiration. Trots det startade vi upp vår YouTubekanal redan 2010 och lade upp vår första film samma år.

 

Mannen har däremot alltid varit intresserad av film och vi har massor av material liggande från våra resor som vi aldrig gjort något med. Numera filmar ju mannen mest med drönaren. Det senaste året har jag ändå börjat filma lite. Jag tror att det var det enkla formatet på Instagram och Instastories som inspirerade till korta och snabba klipp. Till sist blev alla de små filmerna en lite längre film när jag kom hem. Jag filmar fortfarande inte alltid. Ibland känner jag bara

 

Vi har faktiskt en film som fått närmare 300 000 visningar. En film som vi tvekade länge på om vi skulle lägga upp, för den är inte riktigt rumsren. Men djur är djur och till sist valde vi ändå att lägga upp den. Vem kunde ana. Idag vill jag dela med mig av våra personliga favoriter bland alla filmer vi lagt upp från varje år. Fler av våra filmer hittar ni under Kodak Video Moment eller på YouTube.

 

2010 – MANILA I FILIPPINERNA

Vår allra första film är från Manila på Filippinerna. Vi hamnade i ett av områdena som de varnar turister från att åka till. Men vi valde att åka dit ändå. Där fick mannen kontakt med en ung kille som absolut ville att vi skulle lyssna när han och hans band spelade.

 

 

2011 – KRISTIANSTAD HEMMA I SKÅNE

Detta året lade vi upp en film som var från 2002. Svårt att förstå att det är så länge sedan. Jag jobbade som instruktör i Step Up, Box och Body Combat. Detta är från en av våra många uppvisningar i Kristianstad och jag måste säga att vi var sjukt duktiga. Och ja, :), det är jag längst fram. Har så mycket film från den tiden. Man borde ta tag i det och lägga ut lite fler…

 

 

2012 – ZIPLINING I MONTEVERDE I COSTA RICA

Med en liten kompaktkamera på magen filmade vi vårt zipliningäventyr i Monteverde i Costa Rica. Det var första gången vi åkte ziplining och blev helt fast. Nu åker vi ziplining så fort vi får chansen.

 

 

2013 – PARIS I FRANKRIKE

Jag är i Paris med mamma och syster. Under en promenad i Jardin du Luxembourg börjas det helt plötsligt dansas ringdans och jag blev ju bara tvungen att filma.

 

 

2014 BORNEO I MALYSIA

Under vår resa på Borneo blev det många filmer med apor. Jag är ju lite fascinerad av dessa roliga och ibland farliga djur. Ett av klippen som vi då lade upp, blev faktisk viralt, men det är inte det klippet jag tänker visa idag. Jag vill istället dela klippet när vi nästan blev jagade av en orangutang som rymt.

 

 

2015 LJUSSPEL I MARINA BAY I SINGAPORE

Klippet är från Marina Bay i Singapore och ljusshowen som visas varje kväll. En fantastisk upplevelse som inte får missas om man åker dit.

 

 

2016 MEKONGDELTAT I VIETNAM

2016 var ett fantastiskt resår för mig. Och en av favoritupplevelserna var en båttur på Mekong i Cai Be i Vietnam. Att glida fram på de små sidofloderna vara bara helt ljuvligt.

 

 

2017 BALI I INDONESIEN

I år har det blivit fler videos än någonsin. Kanske mest för att både jag och Göran filmar just nu. Så i år finns det flera videos som jag verkligen gillar.  Så här är mina tre favoriter från i år och alla tre är från Bali.

 

 

2017 ALONISSOS I GREKLAND

Sedan måste jag ju bara ha med vår senaste film på listan. Göran filmade vår resa på Alonissos med drönaren och det blev till slut den här fantastiska filmen.

 

 

Translation:
Here are some of our favourite videos on our YouTube channel. 

 

Film: Göran Olsson / Daniela Nasteska Olsson

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Vilken fin Youtube-kanal ni har! Jag är dålig på att hålla koll på Youtubekanaler, men började prenumerera på er nu :) Vår hittar ni här: https://www.youtube.com/channel/UCIERLHZ1u_6MWa2uc-l_C7w

    1. Åh tack. Det är så konstigt. Vi har ju haft den ett tag utan att fundera så mycket på den. Lagt upp filmer lite sporadiskt. Men vi kommer nog aldrig bli några vloggare ;). Är inne och kikar på er ibland. Vi är ju inte så många som gör film än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *