Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Tjugoen timmar senare är vi framme. Klockan är halv åtta på kvällen och Nyårsmiddagen på hotellet har redan börjat. Förutom vars en kort tupplur har ingen av oss sovit under resan och hade det varit en normal kväll hade vi gått och lagt oss så fort vi kom upp på rummet. Men nu är det inte det. Så efter en snabbvisit på rummet är vi bara en halvtimme senare på plats.

 

Vi hamnar vid ett bord fullt av superglada Schweizare och vi faller snabbt in i tempot och dras med i glädjeruset. Mellan rätterna underhålls vi av glada coverlåtar och riktigt bra artister. Men höjdpunkten måste ändå vara dragartisten. Man ser nervositeten under första låten, men när han märker att han har publiken med sig levererar han det ena toppnumret efter det andra. Och mannen blir liksom också del av numret. Film längst ner i inlägget.

 

Tyvärr räcker inte min energi hela vägen och klockan elva har jag både slocknat och stängt ute alla ljud från Balis Nyårsraketshower. Energin räckte inte heller till att ta några som helst vettiga bilder. Men här kommer några snabba mobilbilder.

 

Hello Bali. Happy New Year. And Good Night.

 

 

Translation:
We started our trip to Bali in Indonesia with a New Years Eve Celebration. Here are some snapshots. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

 1. Ser ut som en härlig kväll på bilderna! Och man får slockna tidigt när man är på semester, även om det är nyårsafton :)

  1. Skönt att höra. För detta är nog den tredje nyårsafton jag missar när jag är på resa :)))

 2. Harliga nyarsbilder! Blev tyvarr inte sa mycket till fest for min del da jag var tvungen att jobba tidigt foljande morgon…

  1. Då var jag kanske inte ensam om att missa nyårsraketerna :). Gott Nytt år Maria.

 3. Bra gjort att orka ett tag! Härliga bilder och ni ser ut att både ha trevligt och att äta gott.
  Och ni är ju på Bali.

  1. Haha. Eller hur Ditte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *