Snapshots från en Nyårsafton på Bali

 

Tjugoen timmar senare är vi framme. Klockan är halv åtta på kvällen och Nyårsmiddagen på hotellet har redan börjat. Förutom vars en kort tupplur har ingen av oss sovit under resan och hade det varit en normal kväll hade vi gått och lagt oss så fort vi kom upp på rummet. Men nu är det inte det. Så efter en snabbvisit på rummet är vi bara en halvtimme senare på plats.

 

Vi hamnar vid ett bord fullt av superglada Schweizare och vi faller snabbt in i tempot och dras med i glädjeruset. Mellan rätterna underhålls vi av glada coverlåtar och riktigt bra artister. Men höjdpunkten måste ändå vara dragartisten. Man ser nervositeten under första låten, men när han märker att han har publiken med sig levererar han det ena toppnumret efter det andra. Och mannen blir liksom också del av numret. Film längst ner i inlägget.

 

Tyvärr räcker inte min energi hela vägen och klockan elva har jag både slocknat och stängt ute alla ljud från Balis Nyårsraketshower. Energin räckte inte heller till att ta några som helst vettiga bilder. Men här kommer några snabba mobilbilder.

 

Hello Bali. Happy New Year. And Good Night.

 

 

Translation:
We started our trip to Bali in Indonesia with a New Years Eve Celebration. Here are some snapshots. 

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

6 Kommentarer

 • Profilbild
  Helena 2017, januari 3 at

  Ser ut som en härlig kväll på bilderna! Och man får slockna tidigt när man är på semester, även om det är nyårsafton :)

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2017, januari 4 at

   Skönt att höra. För detta är nog den tredje nyårsafton jag missar när jag är på resa :)))

   Svara
 • Profilbild
  Marias Memoarer 2017, januari 5 at

  Harliga nyarsbilder! Blev tyvarr inte sa mycket till fest for min del da jag var tvungen att jobba tidigt foljande morgon…

  Svara
 • Profilbild
  Ditte 2017, januari 6 at

  Bra gjort att orka ett tag! Härliga bilder och ni ser ut att både ha trevligt och att äta gott.
  Och ni är ju på Bali.

  Svara

Lämna en kommentar