Bangkok

 

Det är sista kvällen i Thailand. Vi befinner oss cirka fyrtio minuter från gränsen till Kambodja och dit bär det av till imorgon. Våra dagar i Thailand har varit fulla av nya och underbara upplevelser. Bangkok, Chanthaburi Province, Old Town Chanthaboon  och Trat.

 

Nu laddar vi om för Kambodja. Jag är lite tacksam att jag inte hunnit läsa in mig alls på landet. Vilket kan låta konstigt. Men det känns bra att få uppleva landet utan att vara färgad av politik, historia eller andras upplevelser. Som vanligt kan ni fortsätta följa vår resa på Instagram.

 

Ha en underbar vecka // Daniela

 

Bankgok

Chanthaburi

Chantaburi

Old Town Chantaboon

 

Translation;
It is our last night in Thailand. Tomorrow we are leaving for Cambodia. We had wonderful experiences here and are now looking forward to experience a different country.

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Profilbild

    Åhh, ett av mina favoritländer. Då jag bodde i Asien hände det att jag reste över till mina vänner i Phnom Penh för en långweekend eller två. Ha de bra där!

    1. Discoveringtheplanet.com

      Ser verkligen fram emot att få uppleva i alla fall en liten bit av landet :). Å tack så mycket :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *