Ebbas 2

 

Att ha vänner i många olika städer kan ibland löna sig. Framför allt när staden är lite okänd för en själv. Jag bor i Skåne, men trots det har Helsingborg varit ganska outforskat för mig. Jag har senaste månaderna upptäckt, utforskat och blivit väldigt förtjust i staden, med det kommer ju så klart också upptäckten av många mysiga kaféer.

 

Men Ebbas Fik kanske jag inte hade upptäckt om det inte varit för en nybliven vän som tipsade om det. Ett fantastiskt litet retrofik där allt går  i 50-talsanda, och där man kan fika inne, lite ute eller ute. Här är det tidstypiska galonmöbler, plastbandslampor och Stringhyllor som gäller. Och jag känner i ryggraden, att det kan bli fika på Ebbas även vid nästa besök…

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *