Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Det finns många sätt att få bonus på saker som man ändå köper. Ibland är man mindre bra på att utnyttja de bonussystem som finns, ibland lite bättre. Men man borde bli lika bra på det som man är på att dra sitt Icakort. Jag har de senaste åren varit medlem på Bonusway. När jag blev medlem var jag lite osäker på om det verkligen skulle löna sig eller ens fungera.

 

Så här några år senare vill jag tipsa er om det. Många av er har säkert redan hört om både Bonusway och Refunder. Så hur fungerar det då? Enkelt. Om du går via Bonusway innan du handlar på nätet, får du pengar tillbaka på alla dina Internetköp. När jag ska boka resa, vare sig det är flygbiljett eller hotell, går jag alltid först in på Bonusway. Sedan väljer jag butiken jag ska handla i, oftast en resebutik så klart, och blir man skickad dit via Bonusway. Med automatik registreras bonusen, som du sedan kan plocka ut kontant. Alla mina bokade nätter på Booking har blivit någon tusenlapp tillbaka. Men där finns så klart annat än resebutiker. Om du vet med dig att du shoppar mycket via nätet, då kan det faktiskt bli en bra slant tillbaka.

 

Andra sätt att få bonus på till exempel resor är ju att använda sig av flygbolagens egna kort. Jag har själv både SAS och Norweigan. Som tur är kan man efterregistrera poäng hos båda. Än så länge har jag inte använt några poäng genom dem till resor. Men det kommer väl. Jag är extremt dåligt på att ange medlemsnumret när jag bokar. Och använder du Bonusway, jag då får du ju bonus två gånger.

 

 

Translation:
I use Bonusway for my Internet shopping and get cashbacks. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Låter som en smart grej. Tack för tipset!

    1. Lite synd att inte passa på när möjligheten finns :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *