Tretton mobilbilder från veckorna som gått och lite om veckorna som kommer

 

Det är oerhört svårt att greppa att det redan gått nästan två veckor sedan jag kom hem. Även om min resa fortfarande är färsk i minnet, tog vardagen tag i mig i en rasande fart. Jag har sedan jag kom hem suttit med vårt företags bokslut. Jag gillar att bokföra, men bokslut har aldrig varit min grej och jag våndas varje år vid den här tidpunkten. 

 

Så häromdagen kunde jag äntligen lämna över bokslutet till revisorn och andas ut. Så hur firar man det? Genom att gå hem och slänga sig i soffan och bara zappa i timmar. På torsdagen tog jag ledigt och tänkte att jag skulle passa på att gå en promenad i det fina vädret. Jag hade inte varit ute mer än en kvart när himlen började ryta och regnet kom. Så kan det gå :). Galet när man tänker på hur fint väder det hadde varit hela veckan. Förhoppningsvis kommer solen snart igen.

 

Trots att jag mest suttit inne och jobbat har jag ändå haft lite tid till annat sedan jag kom hem. Telefonens bildminne skvallrar lite om det. Så idag tänkte jag dela med mig av lite mobilbilder från de två veckorna som gått sedan jag kom hem. Jag har hunnit umgås lite med familjen och då blev det på min begäran lite enkel korvgrillning och gräsmattehäng. Loved it. Det har hunnits med fika med flera av mina fina vänner och så klart lite jobb till. Och nu i helgen blev det ett snabbesök på köpcentret Emporia i Malmö [mitt första] och ett litet besök på Ikea. Det är så länge sedan jag var på Ikea att jag inte ens kommer ihåg när. Minst fyra år sedan. På 45 minuter hann vi handla ett fåtölj, en fotpall och några kuddar så klart. Nej, inga värmeljus ;) :).

 

Den kommande månaden känns lite hektisk. På något sätt har kalendern fyllts på, utan att jag varit helt medveten om det, av saker som är svåra att säga nej till. På tisdag åker jag upp till Stockholm. För på onsdag är det dags för Momondos event för resebloggare. Där vi blev topp tio tack vare alla er. Vi stannar till på torsdag och jag har så klart passat på att boka in lite sociala möten när jag ändå är där. Vi är hemma fyra dagar och sedan är det dags igen. Tisdagen därpå åker vi till Kiruna. Där stannar vi några dagar och sedan tar vi hyrbilen mot Narvik och Norge. Och i slutet på Juli blir det ett besök i Tjeckien. Jag ska verkligen försöka låta bli att boka in någon mer i Juni ;).

 

[Blev fjorton bilder och inte tretton :)].

 

 

Translation:
A summary of the past two weeks through thirteen mobile pictures.

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

4 Kommentarer

 • Profilbild
  Towe 2018, maj 21 at

  Wow Kiruna och Narvik – spännande så långt upp har jag aldrig varit!

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2018, maj 21 at

   Kiruna på vintern är helt underbart. Ska bli spännande att se den här tiden på året. Och Norge är nästan helt outforskat för mig, bara en helg i Oslo. Så spännande vecka :).

   Svara
 • Profilbild
  FREEDOMtravel 2018, maj 25 at

  Spännande med Norrlandsresan! Och stort GRATTIS till vinsten!!!

  Svara

Lämna en kommentar