Det är oerhört svårt att greppa att det redan gått nästan två veckor sedan jag kom hem. Även om min resa fortfarande är färsk i minnet, tog vardagen tag i mig i en rasande fart. Jag har sedan jag kom hem suttit med vårt företags bokslut. Jag gillar att bokföra, men bokslut har aldrig varit min grej och jag våndas varje år vid den här tidpunkten. 

 

Så häromdagen kunde jag äntligen lämna över bokslutet till revisorn och andas ut. Så hur firar man det? Genom att gå hem och slänga sig i soffan och bara zappa i timmar. På torsdagen tog jag ledigt och tänkte att jag skulle passa på att gå en promenad i det fina vädret. Jag hade inte varit ute mer än en kvart när himlen började ryta och regnet kom. Så kan det gå :). Galet när man tänker på hur fint väder det hadde varit hela veckan. Förhoppningsvis kommer solen snart igen.

 

Trots att jag mest suttit inne och jobbat har jag ändå haft lite tid till annat sedan jag kom hem. Telefonens bildminne skvallrar lite om det. Så idag tänkte jag dela med mig av lite mobilbilder från de två veckorna som gått sedan jag kom hem. Jag har hunnit umgås lite med familjen och då blev det på min begäran lite enkel korvgrillning och gräsmattehäng. Loved it. Det har hunnits med fika med flera av mina fina vänner och så klart lite jobb till. Och nu i helgen blev det ett snabbesök på köpcentret Emporia i Malmö [mitt första] och ett litet besök på Ikea. Det är så länge sedan jag var på Ikea att jag inte ens kommer ihåg när. Minst fyra år sedan. På 45 minuter hann vi handla ett fåtölj, en fotpall och några kuddar så klart. Nej, inga värmeljus ;) :).

 

Den kommande månaden känns lite hektisk. På något sätt har kalendern fyllts på, utan att jag varit helt medveten om det, av saker som är svåra att säga nej till. På tisdag åker jag upp till Stockholm. För på onsdag är det dags för Momondos event för resebloggare. Där vi blev topp tio tack vare alla er. Vi stannar till på torsdag och jag har så klart passat på att boka in lite sociala möten när jag ändå är där. Vi är hemma fyra dagar och sedan är det dags igen. Tisdagen därpå åker vi till Kiruna. Där stannar vi några dagar och sedan tar vi hyrbilen mot Narvik och Norge. Och i slutet på Juli blir det ett besök i Tjeckien. Jag ska verkligen försöka låta bli att boka in någon mer i Juni ;).

 

[Blev fjorton bilder och inte tretton :)].

 

 

Translation:
A summary of the past two weeks through thirteen mobile pictures.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. says:

    Wow Kiruna och Narvik – spännande så långt upp har jag aldrig varit!

    1. Kiruna på vintern är helt underbart. Ska bli spännande att se den här tiden på året. Och Norge är nästan helt outforskat för mig, bara en helg i Oslo. Så spännande vecka :).

  2. Spännande med Norrlandsresan! Och stort GRATTIS till vinsten!!!

    1. Ja ska bli superkul. Helt nytt för mig :). Och tack. Saknade er så klart på galan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *