Resebloggarnas egna favoritinlägg och deras mest lästa…

Vi har nu kommit till den tredje och sista delen med resebloggarnas egna favoritinlägg versa deras mest lästa. Här hittar ni första och andra delen. Hoppas att ni som mig hittat många nya favoritinlägg.


SANNA ROSELL
Favoritinlägg, Sanna Rosell
Sannas mest lästa är roligt nog ett inlägg om den svenska sommaren på spanska. Hennes favoritinlägg är om strutsliv på Mallorca.


FANTASIRESOR
Favoritinlägg, FantasiresorSofias mest lästa inlägg handlar om att äta i Budapest. Hennes eget favoritinlägg handlar om jordens lyckligast plats Aruba.


JOHNNY BAJDZJAN
Favoritinlägg, Johnny Bajdzjan
Johnnys mest lästa inlägg handlar om hur man åker billigt till Maldiverna. Hans eget favoritinlägg handlar om Turkmenistan.


LIFE IN CERISE
Favoritinlägg, Life in Cerise
Anneli mest lästa inlägg är om världens godaste kladdkaka. Om hon själv får välja favorit blir det ett inlägg om underbara Magaruque.


FAMILJ PÅ ÄVENTYR
Favoritinlägg, Familj På ÄventyrIdas mest lästa inlägg, men kanske också just nu favoritinlägg, handlar om deras stora kommande resa till Afrika.


DEN ANDRA RESAN
Favoritinlägg, Den andra resanCarolines mest lästa inlägg handlar om hur man blir en digital nomad. Men hennes eget favoritinlägg handlar om barnuppfostran.


JENNIFER SANDSTRÖM
Favoritinlägg, Jennifer
Jennifers mest lästa inlägg handlar om Finlands bästa uppfinning. Favoritinlägget  handlar om att resa ensam versa med sin pojkvän.


ATT RESA MED BARN
Favoritinlägg, Att resa med barn
Idas mest lästa inlägg handlar om hur man har råd att resa jorden runt. Favoritinlägget handlar om att älska både slott och koja.


RESEFAMILJ
Favoritinlägg, Resefamilj
Maria mest lästa handlar om en dag i skolan på Nya Zeeland. Hennes eget favoritinlägg är en topplista från deras resor.


KATTAS BETRAKTELSER
Favoritinlägg, Kattas Betrakelser
Katarinas mest lästa inlägg handlar om att ha en egen strand på Filippinerna. Hennes favoritinlägg handlar om Kapstaden i Sydafrika.


LINIZ TRAVEL
Favoritinlägg, Liniz
Linas mest lästa inlägg handlar om deras fem favoritresmål för barnfamiljer. Hennes eget favoritinlägg handlar om hennes fyra favoriter i Spanien.

 

Translation;
It isn´t always the post you are most satisfied with that gets most readers. Here are the Swedish travel bloggers own favourites and most read posts. 

 

Bildkälla: Respektive blogg.

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar