Resebloggarnas egna favoritinlägg och deras mest lästa

 

Jag följer ett tiotal bloggare i lite olika genre. Några resebloggare, några matbloggare och några livsstilsbloggare. Det som gör att jag följer just dem är nog mest deras bilder. Jag är ju lite av en bildnörd och om det är något jag jobbar hårt på, så är det just att höja kvaliteten på min egna bilder. Det gör att några av mina egna favoritinlägg, är just inlägg där jag är extra nöjd med bilderna.

 

Ibland skriver man ett inlägg som man är blir såå nöjd med. Texten blev rätt. Bilderna känns superbra. Och det känns som inlägget med stort D. Men ändå blir det ingen favorit hos er läsare. Det där med vad som lockar oss som läsare är ganska intressant. Så jag bad resebloggarna att dela med sig av deras mest lästa inlägg versa deras egna favoriter. Vad gillar ni bäst i bloggarna ni följer? Bilderna, bra text, fakta, att de är personliga eller något annat?

 

Eftersom det finns så många duktiga resebloggare har jag delat upp bloggarnas egna favoriter. Idag är första inlägget och nästa vecka kommer del två.

 

DISCOVERING THE PLANET

Mitt mest läsa inlägg handlar om Världens Längsta Broar. Ett av mina egna favoritinlägg måste vara det om Trinidad på Kuba men jag är också ganska nöjd med inlägget om fiskmarknaden i Tokyo.

EVERYDAY EXPLORERS
Everyday-Explorers

Jacob och Fridas mest lästa inlägg handlar om att Vandra i Nepal. Men deras eget favoritinlägg handlar om att äta Vegetariskt i Kina.

ÄNTLIGEN VILSE
Äntligen Vilse

Katarinas mest lästa inlägg är om Gratis saker att göra i Stockholm. Hennes eget favoritinlägg är om en tjejweekend i Warsawa.

FANTASY DINING
Fantasy-dining

Marias mest lästa inlägg är om Att resa som ensam tjej till Bali. Hennes eget favoritinlägg handlar om ett restaurangbesök i Paris på Miss Kô.

JEANETTE SEFLIN
Jeanette Seflin

Jeanettes mest lästa inlägg är om ett museum i Frankrike med bara djurskelett. Hennes favoritinlägg handlar om att snorkla på Tahiti.

MARIAS MEMOARER
Maria Norrgard

Marias mest lästa inlägg handlar om Teneriffas baksida och svartjobbarna. Hennes eget favoritinlägg handlar om hennes Favoritställen på Teneriffa.

RESFREDAG
Resfredag

Annikas mest lästa inlägg handlar Om en dag i lilla Svenska Skolan på Koh Lanta. Hennes eget favoritinlägg är Det här är en blogg om resor.

CITY LOVER RESER
City Lover Resor

Ditas mest lästa inlägg handlar om Konsten att resa med en tonåring. Hennes favoritinlägg handlar om att Upptäcka Riga.

CATHINKA INGMAN
Utskrift

Cathinkas mest lästa inlägg handlar om en Stopover i Doha. Hennes eget favoritinlägg handlar om Camden Lock Market i London.

LOUISE I TURKIET
Louise i Turkiet

Louise mest lästa inlägg handlar om pengar, Turkisk lira eller euro. Hennes eget favoritinlägg är What if.

TURISTERNA
Favoritinlägg, Turisterna

Annas mest lästa inlägg handlar om Spanien och Marocko. Hennes eget favoritinlägg handlar om Boende i Rom.

LIVET FRÅN DEN LJUSA SIDAN
Favoritinlägg, Livet från den ljusa sidan

Lisas mest lästa inlägg handlar om Tips inför att resa med barn. Hennes favoritinlägg ger dig Tio tips om att resa med barn.

 

Translation;
It isn´t always the post you are most satisfied with that gets most readers. Here are the Swedish travel bloggers own favourites and most read posts. 

 

Bildkälla: Respektive blogg.

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

10 Kommentarer

 • Profilbild
  Ontrip.dk 2016, juni 5 at

  Jeg følger som du Daniela også rigtig mange forskellige blogs, dog mest rejseblogs. Det som jeg allerbedst kan lide ved en blog er, at den er personlig. En alminelig opridsning af 10. ting du skal se i ….. kan jeg finde i diverse guide bøger og er for mig super kedeligt at læse om eller sagt på en anden måde, jeg læser dem ikke. Det som er interessant for mig som læser, er personlighed. Indlæg der er skrevet med meninger og hvor du fornemmer bloggerens indlevelse i det givne land, sted eller en situation. En blogger der også tør skrive om det som ikke altid er godt og ja, selvfølgelig lækre billeder der passer til indlægget men for mig er teksten det vigtigste.

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2016, juni 6 at

   Du har så rätt och ändå är det ofta just de inläggen som läses mycket, tio-listorna.
   Men det är nog bra att det finns så många olika sorters bloggar, eftersom vi som
   läsare också gillar så olika. Ha det gott Annette :)

   Svara
 • Profilbild
  Sanna Rosell 2016, juni 5 at

  Bra och redig sammanfattning! Det är så kul att se vilket produktivt gäng vi är :-)

  Svara
 • Profilbild
  Resfredag 2016, juni 7 at

  Jättekul idé Daniela!

  Svara
 • Profilbild
  Anna, Travel on a Cloud 2016, juni 8 at

  Fantastiskt bra idé med detta inlägg! Jag ska med nöje läsa de olika bloggarnas mest lästa respektive deras favoriter. Själv uppskattar jag både fina bilder och bra text. Men jag tycker nog att en dålig text är värre än dåliga bilder. ;) Själv har jag dock börjat bry mig alltmer om bilderna med tiden. Inser att jag själv skrev ner två favoriter (inte en) så om jag ska välja ett där jag är nöjd med både bild och text får det nog bli det om jazzen. :)

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2016, juni 8 at

   Så intressant att vi är såå olika. Jag tar mig inte ens till texten om jag inte gillar
   bilderna :)… Men självklart är ju båda viktiga. Lovar att se till att inlägget med
   jazzen kommer med :)

   Svara
 • Profilbild
  Christine - 29° 2016, juni 10 at

  Det där är så himla kul och intressant, vad som läsarna gillar mest och vad man personligen gillar bäst. Själv så ser jag mycket till helheten, kombination av text och bilder men också väldigt mycket till hur layouten, upplägget, presentationen är.

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2016, juni 12 at

   Jätteintressant. Jag håller med, i slutändan bör ju båda vara intressanta för att man
   ska stanna kvar :)

   Svara

Lämna en kommentar