Resebloggarnas egna favoritinlägg och deras mest lästa…

Förra veckan berättade jag att jag har bett resebloggarna att dela med sig av deras mest lästa inlägg versa deras egna favoritinlägg. Denna veckan kommer andra inlägget och nästa vecka kommer det sista i denna lilla miniserie.

 

COME FLY WITH ME
Favoritinlägg, ComeflywithmeTowes mest lästa inlägg handlar om Stockholm bästa lekpark. Hennes eget favoritinlägg handlar om att resa med barn.

4000 MIL
Favoritinlägg, 4000milGunillas mest lästa inlägg handlar om Bangkok i Kambodja men hennes eget favoritinlägg handlar om att vandra på Amalfikusten.

PEOPLE IN THE STREET
Favoritinlägg, People in the StreetEvas mest lästa inlägg handlar om Nyksund i Norge. Hennes eget favoritinlägg handlar om en karaokekväll i New York.

MARY AF RÖVARHAMN
Favoritinlägg, Mary of RövarhamnLindas mest lästa handlar om deras världsomsegling och vad de lärde sig på resan. Hennes eget favoritinlägg handlar om ett köp av en bananstock i Sri Lanka.

A LADY & A TRAMP
Favoritinlägg, A lady and a trampJohanna mest lästa inlägg handlar om att fjällvandra med hund. Hennes favoritinlägg innehåller en massa höstiga fjällfoton.

DRYDÉN, TRAVELERS EDITION
Favoritinlägg, DrydenDaniels mest lästa inlägg handlar om Femton saker som kan förgylla en långflygning. Hans eget favoritinlägg är en bildkavalkad av flygfoton.

NEW YORK MY BITE OF THE  BIG APPLE


Favoritinlägg, New York

Annas mest lästa inlägg handlar om trettiofem saker man inte får missa i New York. Hennes favoritinlägg handlar ett jazzparty i New York så klart.

BARA BRITTISKT
Favoritinlägg, Bara BrittisktCharlottas mest lästa inlägg är om att åka tåg i England och Skottland. Hennes favoritinlägg handlar om Edinburghs Sevärdheter.

LANCLIN
Favoritinlägg, LanclinLinneas mest lästa inlägg handlar om en saltgruva i Salzwelten i Hallein. Hennes eget favoritinlägg handlar om en solig vandringdag i Alperna.

FREEDOM TRAVEL
Favoritinlägg, Freedom
Helena och Peters mest lästa inlägg är en checklista inför bilsemesrn i Europa. Deras favoritinlägg handlar om deras senaste resa till Budapest i Ungern.

 

Translation;
It isn´t always the post you are most satisfied with that gets most readers. Here are the Swedish travel bloggers own favourites and most read posts. 

 

Bildkälla: Respektive blogg.

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

11 Kommentarer

 • Profilbild
  FREEDOMtravel 2016, juni 10 at

  Tack för länken! Drar du själv någon slutsats av allt det här… vad gillar vi bloggare själva… och vad vill läsarna ha? ;)

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2016, juni 10 at

   Tack själva för att ni vill vara med. Slutsatsen lutar lite åt att listor av olika slag gillas, men också lite udda saker. Som Jeanettes skelettmuseum och Johannas fjällvandring med hund. Håller ni med?

   Svara
 • Profilbild
  Sanna Rosell 2016, juni 10 at

  Hög igenkänningsfaktor på 4000mil:s inlägg om Bangkok och Kambodja! Eller vad säger du? ;-)

  Svara
 • Profilbild
  Anna, New York – My Bite of the Big Apple & Travel on a Cloud 2016, juni 11 at

  Tack så mycket för länkarna! Så kul att vara med här och även ta del av de andras länkar. Kanske kan favoriterna få mer uppmärksamhet nu när vi blir nyfikna på varandras!

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2016, juni 12 at

   Kul att du ville vara med. Jättekul. Jag har upptäckt inlägg som jag gillar
   jättemycket, som jag kanske aldrig hade hittat annars :)

   Svara
 • Profilbild
  Eva – People in the Street 2016, juni 21 at

  Mycket kul inlägg och det var även roligt att kolla upp och tänka till själva! Tack för länkarna :) Ha en fin midsommar!

  Svara
 • Profilbild
  Jenn - forever abroad 2016, juni 23 at

  Så rolig idé att du skrev om detta och länkade vidare :)

  Svara
 • Profilbild
  BackstageiMammalivet 2016, juli 7 at

  Vilka inspirerande inlägg, upptäckta flera nya resebloggar och fick en massa härlig reseinspiration – tack!

  Svara

Lämna en kommentar