Sisters 1

 

Även om jag älskar att fotografera tar jag sällan på mig uppdrag när jag blir tillfrågad. En anledning är att jag inte känner mig tillräckligt säker på mina kunskaper än och har mycket kvar att lära. Jag vill ju kunna leverera något som jag är stolt över. Att använda en systemkamera är lite mer komplicerat än man kan tro. Det är sällan så enkelt att bilderna blir bra bara för att man har en bra kamera eller många pixlar i kameran. Nästan tvärtom. Och ofta måste man efterredigera bilderna lite för att de ska bli ännu lite bättre. Som om man är novis som mig, är det två processer man måste lära sig. Kamerans teknik och att redigera bilderna i ett redigeringsprogram.

Så när en väldigt god vän i somras frågade om jag ville ta lite bilder på hennes och hennes syster var jag lite tveksam. Men jag gick med på det med några förbehåll. Om jag inte var nöjd med bilderna, fick vi göra om det. Men de fotogeniska systrarna gjorde allt lite enklare. Det blev en riktigt roligt eftermiddag och lärorikt för mig. Tror jag får öva igen med de där girlsen…

 

Sisters 2 Sisters 3Sisters 5Sisters 6

Sisters 4

 

Translation;
I did a photoshoot this summer with a good friend of mine and her sister

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

5 Comments

 1. Jättefina bilder! Du har inget att oroa dig över, du är jätteduktig!

  1. Daniela says:

   Åh tack så jättemycket Helena. Jag övar vidare :). Nästa grej är att bli bättre
   på stativ. Jätteinspirerad av dina fina landskapsbilder.

 2. Ja, övning ger färdighet! Det är nog det roligaste sättet att lära sig på också :) Och va roligt att du gillar dom och blir inspirerad! :) Stativ är jätteroligt att hålla på med :D

 3. Riktigt härliga foton, utstrålar sann glädje! :)

  PS. Jag har utnämnt dig till veckans resebloggare i facebook-gruppen, grattis! ;) Och hoppas det var ok att jag lånade din header till mitt blogginlägg (tanken med det var förstås att din blogg ska synas bättre och kanske locka fler att klicka sig in på den), om inte så säg till så tar jag bort genast! – http://marvelicious.blogg.se/2015/august/veckans-reseblogg-v36-2.html#comment

  1. Daniela says:

   Tack snälla för utmärkelsen. Det värmer alltid att höra att andra uppskattar
   det man gör. Så stort och varmt tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *