En av fördelarna med att bo i Kristianstad är närheten till naturen. Man behöver inte gå längre än utanför dörren så har man den där. Att ta en mysig promenad är därför inte heller så svårt, när man väl tar sig tid.

 

Det finns många stråk att välja på, en promenad över bron och bort till Naturum, en lite längre promenad längs med Helgeå ändå bort till Ekenabben och Hammarsjön, och om man orkar en lång runda kan man gå Linnérundan i vattenriket. Vill du får fler tips på naturområden i Kristianstad gå in på Turistbyråns Sida. Mer tips på saker att se och göra i Kristianstad hittar du här.

 


 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *