Vinterbilder-14

 

Fler och fler börjar upptäcka allt fint man har hemma runt hörnet. Hemester [semester hemma] är väl inget nytt, men man har kanske börjat semestra lite mer medvetet. Nästa gång du tar en promenad runt kvarteret, försöka se det med dina “turistögon”. Jag tror att man då lite mer får en känsla för allt det fina vi har här i Sverige och i våra hemstäder.

 

För mig blev det en liten runda här hemma i Kristianstad när det precis hade snöat. Och de här vinterbilderna fick jag med mig hem.

 

Vinterbilder-2-2 Vinterbilder-3-2 Vinterbilder-4-2 Vinterbilder-6-2 Vinterbilder-7-2 Vinterbilder-8-2 Vinterbilder-9-2 Vinterbilder-10-2 Vinterbilder-11-2 Vinterbilder-13-2

 

Translation;
Sometimes you forget all the beautiful things you have around the corner. Try to explore your hometome as you would if you were a tourist.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Profilbild

  Vilka fina vinterbilder! Ja, vi har nog börjat tänka ännu mer så efter vår långa resa. Nu tar vi med kameran lite överallt och tänker att det finns saker att se här hemma också :)

  1. Daniela

   Stort Tack. Visst glömmer man bort allt vackert här hemma? Eller kanske mer tar det för givet.
   Så nu får vi dela lite mer bilder från våra hemmatrakter tycker jag :)

 2. Profilbild

  Så himla vackert! Helt klart, hermester är det nya. :) Eller “travelling my own backyard”. :) Hoppas du får det mycket fint i Kuba!

 3. Profilbild

  Så härliga bilder! Hälsa Kuba!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *