Jul Hemma (7)

 

Det är Julafton idag. Och för mig kanske den viktigaste dagen på året. En dag avsedd för att umgås med familjen och alla man håller nära och kära. Också en dag att var tacksam. Tacksam för att man har nära och kära att dela den med. Men också en dag av saknad. Saknad av de som man aldrig kommer kunna fira dagen med igen.

I år vill jag önska er en fin Julafton med Julbilder från mina “Christmases Past”. Och det var inte förrän jag gick in i arkivet för att leta Julbilder, som jag insåg hur få jag egentligen har. Inte förrän då som jag på riktigt insåg hur fort tekniken har gått framåt när det gäller kameror och hur mycket bilder vi har och tar. Mina första Julbilder var från 2003, bara ett tiotal och riktigt mörka sådana. Redigera bilder, inte så mycket. Röda ögon, vem brydde sig om det. Fokus, not so much. Men minnena finns där.

Jag vill önska min älskade familj och ingifta familj en underbar Jul. Jag vill tacka alla mina fina vänner som finns där för mig både både höga och låga dagar. Och jag vill också önska alla er som hittat till min blogg en riktigt riktigt GOD JUL. Ni gör helt klart att jag kräver lite mer av mig själv hela tiden och får mig att sträva efter att leverera både bättre bilder och bättre texter.

Ha en riktigt fin dag och njut av de små sakerna med dagen!
Daniela

 

Jul Hemma (2) Jul Hemma (1) Jul Hemma (5) Jul Hemma (3) Jul Hemma (8) Jul Hemma (4) Jul Hemma (11) Jul Hemma (9) Jul Hemma (10) Jul Hemma (13) Jul Hemma (14) Jul Hemma (15) Jul Hemma (12) Jul Hemma (6)

 

Translation:
Wishing you all a wonderful Christmas with pictures from my past Christmases. Times when we did´t have mobile phones or great cameras to take great pictures.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *