– I samarbete med Bygg Hemma –

 

För inte så länge sedan bestämde vi oss för att det var dags att uppdatera vårt hem lite. Efter att länge ha haft mörka, antika möbler och skåp, kände vi att det var dags att ljusa upp lägenheten. Så istället blev allt vitt och med lite mer fokus på bilder från våra resor på väggarna.

 

Förändringen innebar också att en del souvenirer från äldre resor fick åka ut. Som statyer i trä och många masker i det samma. En vattenpipa. Det mesta har lämnats på Erikshjälpen. Så idag finns väldigt lite kvar. En fågelbur från Tunisien, som fick följa med hem från en av våra första resor ihop finns kvar. Den har däremot fått ny färg. Från brun till svart. Foton från Skiathos har satts upp på en vägg. Alla tagna med en Instax minikamera som jag fick i födelsedagspresent av mina syskon.

 

En annan förändring var också att införa lite mer växter. Jag hade en period när jag bara inte orkade ta hand om växter. Nu har dessa istället börja ersätta prylarna som fanns. Trots att vi bor i en väldigt öppen och ljus lägenhet, har ljuset utifrån svårt att hitta in. Det är sällan vi har det där vackra vita ljuset som jag älskar inne i lägenheten. Så det innebär att belysningen är desto viktigare. Och jag erkänner att belysning är något som jag är oerhört dålig på.

 

Men jag inser ,trots min okunskap, att ha rätt lampor och belysning kan göra allt för både inredningsstilen och fint ljus man har. Så lite mer belysning måste in. Jag är långt ifrån klar med förändringarna. Kartväggen som suttit uppe några år,  ska nu också ner och tavlor med egna bilder ska upp. Köksmöblerna ska målas om. Vita. Soffan måste förnyas och fler saker måste ut. I skrivande stund är vårt kontor mer som ett garage överfullt av saker som ska lämnas på Erikshjälpen. Win win.

 

 

Hittar några fina lampor på Bygghemma

1. Golvlampa Nordlux Lelio
2. Bordslampa Markslöjd Harvest
3. Taklampa Markslöjd Capital [påminner om lampan vi redan har och det är kanske därför jag gillar den lite extra].
4. Taklampa Aneta Boa
5. Bordslampa Markslöjd Sivan
6. Taklampa Design for the people Slope 35

 

 

Translation:
Some of the travel related details in our home. Our home that really needs some more light.

 


Dagens inlägg görs i samarbete med Bygghemma.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *