Vi bor på Hotel New Otani i Tokyo. Hotellet som är ett helt kvarter och har över 40 restauranger att välja på. En av dem är View & Dining The Sky. På sjuttonde våningen hittar man denna roterande restaurang varifrån man kan se Mount Fuji  på molnfria kvällar. 

 

Under loppet av 70 minuter roterar restaurangen 360 grader och erbjuder en fantastisk, spektakulär och ständigt föränderlig panoramautsikt över Tokyo. Här står kockarna redo att laga det du vill från de ingredienser du valt, medan du står och väntar. Allt från teppanyaki, sushi, kinesiskt eller västerländsk mat. Och självklart desserter i överflöd. Tänk bara på, att medan du väntar på din mat, roterar restaurangen. Och ditt bord är inte nödvändigtvis där du tror längre.

 

Prisnivån är ganska hög, cirka 450 kronor för en lunch och cirka 700 kronor för en middagsbuffé. Och en drink kommer kosta dig allt från 100 kronor och upp. Då kan det också tillkomma skatt och serveringsavgift på det priset. Vi tyckte det var en fantastiskt upplevelse och valde att under några dagar kompensera med lite billigare restauranger och sushi. En restaurang vi definitivt kommer besöka igen under vårt nästa Tokyobesök.

 

HITTA HIT

 • Adress: 4-1 Kioi-cho, Chiyoda-ku, Tokyo 102-8578, Japan
 • 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Akasaka Mitsuke.
 • 5 minuters promenad till tunnelbanestationen Nagatacho.

 

 

Translation:
View & Dinging The Sky has 360 Degree View of Tokyo. The restaurant with a 360 degree view from the 17th floor, offers the best vantage points for a breathtaking panorama. As you enjoy the stunning vista, why not also try out the newest and the most amazing dining experience ever.

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

 1. Profilbild

  Den restaurangen har jag helt missat. Ser gott och trevligt ut. Oj vad jag längtar tillbaka till Tokyo. Måste nog åka tillbaka snart.

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Den har ju inte så mycket tema som du är van vid :). Men oerhört trevlig. Håller med, Tokyo måste man snart tillbaka till.

 2. Profilbild

  Galet fint, och bästa maten i Tokyo!!

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Vi hann tyvärr testa alldeles för få ställen i Tokyo :), men The Sky hamnade i topp tre under hela vår Japanska resa.

   1. Profilbild

    Jag bodde där i 3 år och det var inte heller tillräckligt med tid så dont worry :P

    1. Daniela Nasteska Olsson

     Haha. Kan tänka mig det. Finns ju “galet” mycket att testa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *