Trots att jag faktiskt varit tröttare än jag vill erkänna senaste veckorna, har jag ändå kunnat njuta riktigt mycket av Julen. På något sätt gör det gott för hälsan att umgås med familjen. Man kan vara sig själv oavsett hur man känner sig. Lilla Julafton spenderades med Mamsen, plockmat, vin, uppesittarkväll och Ingvar Oldsberg.

 

Trots en lite överhängande ångest över att inte ha skrivit årets Julkort, plockade vi nummer efter nummer med Ingvar utan vinst. Idag är det onsdag och Julkorten ligger fortfarande oskrivna på skrivbordet. Vänner och familj, hoppas ni kan förlåta mig för att ni kanske inte får några Julkort i år. Är det okej om ni får dem till Påsk?

 

Julafton spenderas hos älskade syster. Julmat, Kalle Anka och Julklappsspelet precis som sig bör. Och som jag älskar hennes hem. Hon har sånt öga för inredning och detaljer. Med tre barn, varav en tvåårig pojke som aldrig slutar springa eller skratta, är det ett under att det kan vara så fint och jag kan inte annat än ge henne beröm för att hon hinner med. Själv har jag hållit på att inreda om i säkert fem år, men vet varken var jag ska börja eller vad min stil är. Jag gillar ju så mycket, hur gör man då? Jag har erbjudit syster konsultarvode om hon vågar ta sig ann vår lägenhet.

 

Juldagen avslutades med ännu mer god mat hos Mamsen. En riktigt vilodag där vi mest umgicks, löste världsproblem och tittade på Harry Potter. Imorgon är det dags att packa. På fredag bär det av mot Bali och Indonesien. Tre veckors vila, massage och “intejulmat” är vad jag ser fram emot. Jag ser till och med fram emot resan på nitton timmar. Tänk vad mycket film jag ska hinna titta på.

 

Jag hoppas ni alla haft en underbar helg och önskar er, så här lite i efterskott, God Jul med ett litet inredningspotpurri från systers hem. 

 

 

Translation:
Spent the whole Christmas Weekend with my family. Lots of food, games and gifts. Just like a Christmas is supposed to be. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. Låter mysigt! Och oj vad härligt med Bali!!! Förresten, vad är Lilla Julafton för något?

    1. Ja vi ser verkligen fram emot Bali. Mycket Asien nu :) . Ttodde alla kallade dan före dopparedan Lille Jul. Är det bara vi Skåningar:)?

  2. Juligt och fint. Jag öskar dig en god fortsättning och ha det bra på Bali.

    1. Visst är det Katta :). God Fortsättning på er med och tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *