Jag har tidigare listat världens galnaste Hotell, idag har turen kommit till världens galnaste hotellrum. På listan finns allt från noll-stjärniga hotellrum till världens minsta hotellrum. Om du är trött på traditionella hotellrum, kan kanske något av dessa unika rum vara något för dig.Yotel är enligt news.com.au ett av världens minsta hotell och ligger i Londonflygplatsen Heathrow. Här finns allt från platt-tv till trådlöst internet men rummen är endast sju kvadratmeter stora.

Rummet “Flying Bed” på Propeller Island City Lodge i Berlin har konstnären Lars Stroschen skapat en synvilla vilken gör att det ser ut som att sängen svävar. Dessutom lutar hela golvet.

I rummet “Mammels Traum” (Mammels dröm) har kostnären försökt återskapa hans farföräldrars enorma säng sett genom en treårings ögon.

På Hotel Fox i Köpenhamn har man låtit 21 konstnärer designa hotellets 61 rum. Ett av dem, kallat “Room 209 – North vs. South”, ser vi här.

Null Stern Hotel är världens enda nollstjärniga hotell. Hotellet är en ombyggd bunker från kalla kriget och består av två stora rum där upp till 14 personer kan sova. Här finns inga fönster och gästerna har gemensamt badrum.

Ett av Propeller Island City Lodges andra rum har alla väggar i det diamantformade rummet täckts med speglar.

Daspark Hotel i Linz i Österrike har tio ton tunga dräneringsrör i betong gjorts om till små hotellrum för upp till två personer.

På St Christopher’s at the Winston har man låtit lokala kostnärer måla budgethotellets 30 rum.

Källa: [Dagens PS]
  

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *