Bodycombat är bland de roligaste och häftigaste träningsformerna jag vet. När jag ser en video med BC hoppar det och studsar i kroppen och leendet kommer automatiskt. När Bodycombat lanserades var vi snabba på Xercise med att plocka upp det. Det var en succé. Men med nya releaser av program fyra gånger om året och nya tekniker, blev det svårare att hitta instruktörer som vill lägga ner tid på det. Vilken synd. Tyvärr finns det inget gym för tillfället som kör det i Kristianstad, men vi håller tummarna för att det snart dyker upp igen.

Bodycombat är en träningsform med tekniker från blad annat karate, taekwondo, capoeira, boxning och muy thai. Man utmanar en fantasimotståndare, samtidigt som man förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende. Precis som alla de andra Body-formerna är det förkoreograferat med förutbestämd musik.Medan vi väntar på att klasser ska dyka upp, håll tillgodo med en nostalgitripp från Lilla Torg sommaren 2002. Uppvisning med instruktörerna från Xercise. Klippet finns även på Youtube. Och vill du se hur proffsen gör ser du det här och här.

 

 

 

Film: Göran Olsson
Bild: © Discovering The Planet

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *