Dinner in The Sky är med på listan över världens galnaste restauranger, sammanställd av Amerikanska Budget Travel. Men i jämförelse med de andra restaurangerna på listan är den bara halvgalen. På restaurangen Ithaa på Maldiverna äter man sin måltid under vattnet. Restaurangen är så säker att den klarade av krafterna från Tsunamin år 2004.

 

MODEERN TOILET – taiwan
I Taiwanesiska Modern Toilet har man blandat influenser från köket och badrummet. Idag finns restaurangen på 12 platser i Asien. Här serveras maten i toaletter och badkar.

 

FORTEZZA MEDICEA – italien
I det Italienska fängelset Fortezza Medicea finns en restaurang som drivs av fångar. Dinerar gör du i vad som till  interiören ser ut som en helt vanlig restaurang. Men både kock och servitörer kan vara allt från mördare till maffiabossar.

 

SNOWCASTLE – finland
Snowcastle i finska Kemi byggs upp på nytt varje år. I hotellet Snowcastles restaurang äter du middag i 5 minusgrader insvept i renpäls. Till varje måltid serveras varm soppa till förrätt.

 

THE CLINIC  – singapore
Den galnaste av dem, enligt mig, är The Clinic. En sjukhusinspirerade klubb i Clarke Quay district i Singapore. Här serveras drinkar i dropp-påsar och maten i fat av rostfritt stål. Inredningen präglas av pillerburkar, rullstolar och sjukhussängar.

 

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *