Utöver resetidningen Vagabond är tidningen Escape ytterligare en favorit. Häromdagen fick jag veta att jag nu är en del av deras bloggteam.

 

Självklart blev jag jätteglad. Discovering The Planet på Escape 360 kommer vara en förlängning av min egen blogg. Även om mycket kommer vara i samma anda, kommer det bli lite mer fokus på att fika och äta gott runt om i vår värld. Du följer mig här.

 

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *