När det började pålas i vattnet ett stenkast från vårt boende, var jag kanske inte världens gladaste lärka. Och efterhand som underverket växte fram, försvann mer och mer av min fina utsikt. Jag tycker fortfarande inte att det är en speciellt vacker byggnad, men gillar så klart ändå idén och slutresultatet. Jag gillar att gå till Naturm och ta en fika och läsa en tidning.

Att Fredholms har tagit över fiket är väl på sätt och vis positivt. Det ger ett lite större urval av fikabröd att välja på och en soppbuffé. So? Tänker ni, whats the problem? När vi gick dit i helgen [första Fredholms besöket] för att ta en frukostfika och kaffe, satte jag kaffet lite i halsen. Två hundra pix för en soppa, en macka och två kaffe. För hundra nitto pix får två personer brunch på Grand. En barnportion med köttbullar och makaroner får du snällt ge sextio pix för. Priserna har mer än fördubblats. Så frukost varje helg där kan man nog glömma, såvida man inte nöjer sig med en halv fralla och en kopp kaffe.

Självklart förstår jag att Fredholms har lite andra omkostnader än de som drev Naturum före dem, men visst skulle man väl kunna ha mackor som som passar lite fler typer av plånböcker? Men jag antar att det kanske ger sig med tiden…

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *