I senaste numret av Vagabond finns en del av mitt resereportage om Kaffeplantagen Éspiritu Santo, utanför San José i Costa Rica, med. Läs hela reportataget här.

I sommar får jag en möjlighet att jobba vidare med mitt skrivande och fotograferande från Spanien. I födelsedagspresent av mannen får jag en fotokurs hos bästa svägerskans vännina Monika Manowska. En superduktig fotograf som bor och jobbar i just Spanien. Kanske kan hennes talanger färga av sig i alla fall lite grand på mig. Och självklart kommer du kunna följa det äventyret här.

Jag är verkligen tacksam för allt bra som har hänt detta året och som fortsätter komma i min väg. Och självklart hoppas jag på ännu fler små glädjeämnen, både för mig själv och för alla som drömmer om lite mer i livet…

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *