Malaysia, Borneo, Shangrila

 

Hotellfrukosten brukar vara något man ser fram emot på semestern. Och en normal frukost på många hotell världen över brukar vara väldigt bra. Men sällan, eller aldrig, har vi varit med om en frukost som på hotellet här i Kota Kinabalu på Borneo. Vi bor på ett hotell som heter Rasa Ria Resort och som tillhör kedjan Shangri-La Hotels.

 

Och här har vi en frukost som har det bästa av flera världar. Utöver det vi är vana vid som korv, ägg, omelett, frukt och olika sorters flingor, kan man här också välja flera olika sorters pannkakor och våfflor, malaysiska risrätter, dumplings och sushi. Och visst, jag ska inte sticka under stol med att det är det dyraste hotell vi någonsin bott på men så ingår också väldigt mycket mer än bara frukost. Saker som man på många hotell får betala extra för.

 

Vi har supersnabbt wifi på hela området [har aldrig hänt förut], fria solstolar, vatten överallt på hotellområdet och på rummet, strandhanddukar, alla möjliga hygienartiklar på rummet, solkrämer och myggmedel vid poolerna, kaffe och te på rummet och ett modernt gym med allt man kan tänka sig [jämför lite med gymmet på vårt “fyrstjärniga” hotell på Dominikanska där det inte ens fanns ett löpband].Så, det blir säkert en väldigt bra vecka här…

 

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *