Trots extremt lite sömn natten innan resan och under resan, kändes de 26 timmarna resa ovanligt lätta. Inte förrän vi var inne på sista etappen och hade fyra timmar kvar började vi känna av bristen på sömn.

Vi hade två mellanlandningar med cirka två timmars väntetid per stopp. En i Doha i Qatar och en i Kuala Lumpur i Malaysia. Och för ovanlighetens skull tyckte vi att vi hade för lite tid på flygplatserna. I Doha hittade vi en fantastisk liten butik som hette Marmalade Market. En butik som hade delikatesser från många länder i världen.

 

Jag hittade en avdelning från La Cure Gourmand i Paris, en avdelning från Balkan med bland annat aivar och lutenica, Godiva Choklad OCH Kopparbergs Cider från Sverige. I Kuala Lumpur hittade vi en liten restaurang med Malaysisk mat och det blev en liten tjuvstart på nya smaker och det malaysiska köket.

 

Följ vår resa på Facebook och Instagram.

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *