Under dagen idag har en runda till tagits för att titta på dessa underhållande djur, orangutanger och makaker. Det finns två sorters makaker här på Borneo men också andra primater. 

 

Förutom orangutangen känner man till tolv andra primater på Borneo. Två gibboner, fem lövapor, två makaker samt de nattlevande och svårupptäckta lorierna och spökdjuren. Spökdjuret är bara aktivt på natten och har enorma stirrande ögon, griphänder och en lång stråliknande svans. Kanske ett av de djur vi inte kommer se på vår resa. Men makakerna har underhållit oss vi flera tillfällen och jag har svårt för att bli trött på dessa underhållande djur.

 

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *