Sista veckan här på Borneo har varit extremt händelserik. Det har varit så mycket intryck, massor av fotograferande [så mycket att jag överhettat och använt upp varenda gig på datorn] och ätits otroligt god mat. Men att göra så mycket på så kort tid har sitt pris. På kvällarna har jag varit så trött och helt slut, att det varit uteslutet att titta igen alla bilder som har tagits och skriva om allt som upplevts.

 

Bara denna korta vecka har vi bland annat varit i Mt Kinabalu Park, i staden Kundasang, Sepilok Orangutang Sanctuary [två gånger], i Labuk och tittat på näsapor [två gånger], Rainforest Discovery Center, besökt Sim Sim Water Village och besökt ett buddistiskt tempel. Så idag blir det ett kort inlägg med lite bilder från några av de saker vi sett och varit med om. Sedan är det dags att sova. Imorgon ska vi upp tidigt för att bege oss till en lodge på floden Kinabatangan. Där ska vi sova två nätter och uppleva djur och natur längs med vattnet.

 

Till nästa gång.
Varma varma kramar från Borneo

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *