Sista veckan här på Borneo har varit extremt händelserik. Det har varit så mycket intryck, massor av fotograferande [så mycket att jag överhettat och använt upp varenda gig på datorn] och ätits otroligt god mat. Men att göra så mycket på så kort tid har sitt pris. På kvällarna har jag varit så trött och helt slut, att det varit uteslutet att titta igen alla bilder som har tagits och skriva om allt som upplevts.

 

Bara denna korta vecka har vi bland annat varit i Mt Kinabalu Park, i staden Kundasang, Sepilok Orangutang Sanctuary [två gånger], i Labuk och tittat på näsapor [två gånger], Rainforest Discovery Center, besökt Sim Sim Water Village och besökt ett buddistiskt tempel. Så idag blir det ett kort inlägg med lite bilder från några av de saker vi sett och varit med om. Sedan är det dags att sova. Imorgon ska vi upp tidigt för att bege oss till en lodge på floden Kinabatangan. Där ska vi sova två nätter och uppleva djur och natur längs med vattnet.

 

Till nästa gång.
Varma varma kramar från Borneo

 

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *