Fazer

 

Gillar du att resa, fotografera, skriva eller filma? Då finns det en hel del tävlingar och projekt du kan söka till just nu. Här kommer några av dem. Kanske någon har fler tips?

Videobloggare för RES
Gillar du att filma när du reser? Då har du nu möjligheten att bli videobloggare för resemagazinet RES. De söker just nu någon som är nyfiken, som brinner för att resa och som kan fånga och förmedla det i videoklipp. De söker flera reportrar och i den första vändan är det den franska Rivierans huvudstad Nice samt svenskfavoriten Gran Canaria som ska besökas. Det enda du behöver är;
Tid att resa under våren 2016
En smartphone, kamera eller liknande som du kan filma med
Minimum 18 levnadsår

SOS Barnbyar i Ukraina
Brinner du för barnens rätt i samhället? Då kan du nu i april få möjlighet att följa med Svenska Lantchips och SOS Barnbyar på en resa för att besöka en barnby i Kiev, Ukraina. Resan ses som ytterligare en chans att stödja SOS Barnbyar genom att berätta om deras viktiga arbete och barnens utsatthet.

Vinn en resa till Spanien
Kanske du inte vill vara en reporter alls! Du kanske bara vill vinna en resa. Då har du chansen att vinna en resa för två till Spanien med Spain.info.

Vinn en resa till Kina
Som inte det är nog kan du tävla om en resa till Kina för hela familjen. Där väntar lyxhotell och ett oförglömligt möte med jättepandor. Det är Fazer som ger dig möjligheten att vinna den resan.

 

 

Translation;
How to become a travelling reporter or just win a trip.

 

Bildkälla: [Fazer]

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *