Vinden sliter mitt långa hår på alla håll och kanter. Av någon anledning känns det som att vinden är snällare mot min danska kollega. Och den norska kollegan, tja, han behöver inte bekymra sig alls. Men utöver det bjuder Skottland på en ovanligt solig och färggrann Novemberhöst. 

 

Om ni följt mig på Sociala Media så här långt, vet ni att Skottland tagit mig med storm. Jag förstår nu varför så många talar så väl om den här lilla biten av Storbritannien. Jag har sedan igår eftermiddag hunnit besöka Edinburgh, åka snälltåg, upptäckt Inverness, fått höra lite om serien Outlander, ätit haggis, varit på delfinsafari, lärt mig om Lock Nessmonstret från ett vetenskapligt perspektiv  och jagat Nessie.

 

Idag lämnar vi Inverness för att fortsätta upptäcka Skottland och Aberdeen. Jag hoppas att vädergudarna fortsätter vara vänliga mot oss. Ser fram emot att dela många bilder med er så fort jag kommit hem och gått igenom den enorma mängden bilder jag tagit.

 

Ha det fint / Daniela

 

 

Följ gärna Discovering The Planet på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om senaste inläggen. Vi finns också på Facebook, Instagram och Youtube.


 

Translation:
Here are some snapshots from my current trip in Scotland. 

 

Resan: Denna resan är en pressresa i samarbete med Visit Brittain
Foto: Daniela Nasteska Olsson

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

10 Comments

 1. Jag älskar Skottland och vill bara se mer:) jättesugen på Outlander-inspelnings platserna nästa gång.

  1. Jag har förstått att du med hade en fantastisk resa. Har inte hunnit läsa alla dina inlägg :). Men jag känner likadant. Nästa gång vill jag göra en slow travel :)

 2. Aaaah, en av favoritstäderna där jag lätt skulle kunna bo. Ser fram emot fler av dina intryck.

  1. Alltså, hittills har jag, kanske inte så överraskande, älskat allt. Både Edinburgh, Inverness och Aberdeen har överraskat. Ser fram emot att dela mer :)

 3. Favoritdestinationen!

  1. Förstår nu varför det är det. Jag bara måste tillbaka och göra en slow travel :)

 4. Skottland ser herlig ut. Flott beskrevet. Står nå på min bucket-liste :)

  1. Det var verkligen härligt. Hade hört mycket fint och upplevelsen levde upp till historierna :)

 5. Härligt när man verkligen älskar en ny plats! Så blev det för oss och Lissabon också.

  1. Lissabon är också ett av de där ställena jag hört så mycket fint om. Så jag tror att det kan vara en de kommande storstäderna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *