Ögonblicksbilder från ett Skottland i höstskrud

 

Vinden sliter mitt långa hår på alla håll och kanter. Av någon anledning känns det som att vinden är snällare mot min danska kollega. Och den norska kollegan, tja, han behöver inte bekymra sig alls. Men utöver det bjuder Skottland på en ovanligt solig och färggrann Novemberhöst. 

 

Om ni följt mig på Sociala Media så här långt, vet ni att Skottland tagit mig med storm. Jag förstår nu varför så många talar så väl om den här lilla biten av Storbritannien. Jag har sedan igår eftermiddag hunnit besöka Edinburgh, åka snälltåg, upptäckt Inverness, fått höra lite om serien Outlander, ätit haggis, varit på delfinsafari, lärt mig om Lock Nessmonstret från ett vetenskapligt perspektiv  och jagat Nessie.

 

Idag lämnar vi Inverness för att fortsätta upptäcka Skottland och Aberdeen. Jag hoppas att vädergudarna fortsätter vara vänliga mot oss. Ser fram emot att dela många bilder med er så fort jag kommit hem och gått igenom den enorma mängden bilder jag tagit.

 

Ha det fint / Daniela

 

 

Följ gärna Discovering The Planet på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om senaste inläggen. Vi finns också på FacebookInstagram och Youtube.


 

Translation:
Here are some snapshots from my current trip in Scotland. 

 

Resan: Denna resan är en pressresa i samarbete med Visit Brittain
Foto: Daniela Nasteska Olsson

 

0
Nyare Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

10 Kommentarer

 • Profilbild
  Fantasy Dining 2017, november 1 at

  Jag älskar Skottland och vill bara se mer:) jättesugen på Outlander-inspelnings platserna nästa gång.

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2017, november 1 at

   Jag har förstått att du med hade en fantastisk resa. Har inte hunnit läsa alla dina inlägg :). Men jag känner likadant. Nästa gång vill jag göra en slow travel :)

   Svara
 • Profilbild
  Bara brittiskt 2017, november 1 at

  Aaaah, en av favoritstäderna där jag lätt skulle kunna bo. Ser fram emot fler av dina intryck.

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2017, november 1 at

   Alltså, hittills har jag, kanske inte så överraskande, älskat allt. Både Edinburgh, Inverness och Aberdeen har överraskat. Ser fram emot att dela mer :)

   Svara
 • Profilbild
  Resfredag/Annika 2017, november 2 at

  Favoritdestinationen!

  Svara
 • Profilbild
  Laila MA - Rundt ekvator 2017, november 3 at

  Skottland ser herlig ut. Flott beskrevet. Står nå på min bucket-liste :)

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2017, november 7 at

   Det var verkligen härligt. Hade hört mycket fint och upplevelsen levde upp till historierna :)

   Svara
 • Profilbild
  4000mil 2017, november 7 at

  Härligt när man verkligen älskar en ny plats! Så blev det för oss och Lissabon också.

  Svara
  • Daniela Nasteska Olsson
   Daniela Nasteska Olsson 2017, november 7 at

   Lissabon är också ett av de där ställena jag hört så mycket fint om. Så jag tror att det kan vara en de kommande storstäderna :)

   Svara

Lämna en kommentar