– I samarbete med German National Tourist Board & Nordic TB – 

201609 Instagram 3

 

VIETNAM
Att vara på Pressresa
är så klart både spännande och superkul. Man får träffa andra bloggare med samma intresse och man kan prata resor hur länge som helst utan dåligt samvete. Och det gör man. Pratar resor. Men samtidigt innebär pressresor långa dagar och intensiva program. Det är sällan inlagt någon egentid eller vilotid i programmet. Under tiden ska man dessutom planera och samla material till kommande inlägg och vara social IRL i princip hela tiden. Så efter en vecka i Vietnam ville min kropp inget annat än att sova. Jag som sällan sover på långflygningar slocknade så fort jag satte mig på planet och sov sju timmar. När jag kom hem somnade jag redan sex på kvällen och vaknade inte förrän femton timmar senare. Så där ja.

KOMMANDE VECKAN
Under den kommande
veckan kommer det så klart bli fokus på Vietnam och det vi har hunnit vara med om under veckan. Men sedan ska jag fortsätta visa lite bilder från fantastiska Berlin, Kambodja och Thailand.

UPPMÄRKSAMMATS
Jag har också
fått lite uppmärksamhet på Instagram senaste månaden. Två av mina bilder har repostats på The Guardian Travels konto, Guardiantravelsnaps. Superglad för det. Dessutom vann jag ett andra pris i Svenska Lantchips bildtävling.  Tidigare i år gjorde jag ju en fantastisk resa till Kiev i Ukraina tillsammans med Svenska Lantchips och SOS Barnbyar.

RÜDESHEIM
Nästa vecka bär
det av igen och jag hoppas ni hänger på. Jag ska åka till Rüdesheim sydväst om Frankfurt i Tyskland för ett naturäventyr. Och jag ska erkänna att jag är lite nervös. Även om jag är resvan, reser jag sällan ensam. Programmet är ganska omfattande och jag ska ta mig runt helt själv. Samtidigt är det det som är spännande med bloggresor och pressresor. Det är någon annan som har planerat programmet och oftast får man uppleva ställen man kanske aldrig själv hade hittat.

Förutom Rüdesheim kommer jag också upptäcka Assmannshausen, Wiesbaden, Koblenz och Frankfurt. Samtidigt i en annan del av Tyskland, upptäcker Sofia, också på egen hand, Rügen och Mecklenburg-Vorpommern. Vi kommer under den veckan använda taggarna #EnjoyGermanNature och #Mitttyskland. Så jag hoppas att ni hänger på. Mer om kampanjen kan ni läsa på Nordic Travel Bloggers.

Önskar er en riktigt fin helg!

 

201609 Instagram 2

 

Translation:
I just came home from an exciting week in Vietnam. Next week I am of to Rüdesheim in Germany.

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram
I samarbete med: German National Tourist Board & Nordic TB, #EnjoyGermanNature #MittTyskland

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

7 Comments

 1. Klart jag händer med! Ska bli superkul!

  Ha en riktigt trevlig helg :)

  1. Tack Eva. Ska bli spännande på flera sätt :).. en liten utmaning…

 2. Givetvis följer jag med! Tackar inte nej till Tyskland efter min fina, härliga helg i Thüringen! Trevlig resa :-)

  1. Ska bli spännande. Soloresande för första gången :)..

 3. Spännande med soloresa för första gången!

  1. Spännande men mest nervöst :). Är bortskämd med att ha någon annan som är kartläsare normalt :)

   1. Förstår att det känns lite ovant då. Men du kommer att fixa det galant tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *