Vietnam, Saigon, Street (12)

 

Ho Chi Minh Citys gator är ständigt i rörelse. Med åtta miljoner människor är det kanske inte så konstigt. Men trots allt liv och alla mopeder, för de är många, känner man inte av någon stress. Det finns en harmoni och ro i staden som man sällan upplever i en storstad. Och framför allt inte i någon av de Asiatiska storstäderna som jag besökt.

Vi åker gata upp och gata ner och jag är ständigt fascinerad. Min näsa och kamera är klistrade mot rutan när vi åker buss. Mot rutan när vi åker taxi. Och när vi är ute och går finner jag mig själv vandra bort lite från gruppen. Rädd att jag ska missa något. Ja, Saigons gator är något alldeles speciellt…

 

Vietnam, Saigon, Street (1) Vietnam, Saigon, Street (2) Vietnam, Saigon, Street (3) Vietnam, Saigon, Street (4) Vietnam, Saigon, Street (5) Vietnam, Saigon, Street (7) Vietnam, Saigon, Street (6) Vietnam, Saigon, Street (8) Vietnam, Saigon, Street (10) Vietnam, Saigon, Street (9) Vietnam, Saigon, Street (11) Vietnam, Saigon, Street (13) Vietnam, Saigon, Street (14) Vietnam, Saigon, Street (15) Vietnam, Saigon, Street (16)

 

Translation:
I really loved the atmosphere and the streets of Ho Chi Minh City, Saigon. 

 

I samarbete med: ITE HCMC  & Nordic TB
Foto: @ Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

7 Comments

  1. Fina bilder, trafiken där alltså… Inte riktigt vad vi är vana vid! :) Vill gärna åka dit, vi passar nog på i samband med Thailand framöver. Kram!

    1. Det tycker jag absolut ni ska. Du som gillar Asien kommer helt klart gilla Vietnam också. Vietnameserna är så varma, vänliga, hjälpsamma och glada. Kramis PS kanske ses imorgon

  2. Haha jag diggar den där familjen som sitter tre personer på en moped med en stor väska dessutom. Det ser inte särskilt säkert ut men det bryr de sig säkert inte om :) Väldigt fina bilder i övrigt. Jag tänker att det där med stress eller harmoni i en storstad beror lite på kulturen också. Jag har hört tvärtom om till exempel Tokyo, där de ofta stannar sent på kontoret. Jag minns när jag jobbade i Paris och hade japanska klienter som kunde svara på mail sent på eftermiddagen och då var det ju väldigt sen kväll där.

    1. Det är det som jag tycker är så underbart. Hela familjer med bagage och allt på en liten moped. Ibland är där tom fyra på en och samma. Visst är det så att harmonin i en storstad beror mycket på kulturen. Vietnameser är ju väldigt lugna och harmoniska. Och tack för att du gillar mina bilder. Värmer så klart :)

  3. Fine bilder som viser hverdagslivet i byens gater!

    1. Tack Marianne. Jag älskar gatubilder och att uppleva vardagslivet i andra länder.

  4. […] största stad. Följ med Discovering the planet på upptäcktsresa i Ho Chi Minh city och på stadens gator (samma trafik som i Hanoi tydligen!). Ladies Abroad har också tips om Ben Thanh Market, om […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *